perjantai 4. joulukuuta 2009

Tylsyyden minimointiaOtetaan yksi ikiaikainen tylsä kullanvärinen joulutähti (joka on muuten roikkunut ikkunassa koko vuoden)...
...ja huitaistaan se spraymaalilla hieman pirteämmän väriseksi. Kyllä nyt voi jo sanoa, ettei tuo ainakaan tylsä ja tavanomainen enää ole. Metallihohtoivioletti väri on sama jota käytin makuuhuoneen peilin kehysten maalaamiseen männä kesänä.11 kommenttia:

 1. No tulipas kiva! Katselin niitä peilin kehyksiäkin aiemmin, että wau, onpa kiva väri! Pitäis itsekin innostua tuosta spray-maalauksesta. Sillä saisi nopeasti uutta ilmettä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. No jo tuli tästäkin ihanan pirtsakka !
  Ja hauveli kuvassa mukana, niin suloisena : )

  VastaaPoista
 3. Ja käyttöikää tuli rutkasti lisää.

  VastaaPoista
 4. Näin sitä saakin kätevästi uutta ilmettä vähällä vaivalla. Itsekin sumuuutin tässä taannoin ruskettuneen mustikkavarpukranssin hopealla ja aWot..tuli ihan erinäköinen!!

  VastaaPoista
 5. Wau, tuostahan tuli tosi makee! Eikös se ole nyt ihan in tuo väri muutenkin?

  VastaaPoista
 6. Wau! Ihan eri oloinen koko tähti.

  Ihanko annoit lamppujen olla tähdessä kiinni kun sumuttelit? Miulla on semmonen rimpsu noita, tosin vähän pienempiä, missä on aina yksi valo yhdessä tähdessä ja kovasti olen tykännyt, mutta tuo värin vaihto ei olis kyllä hullumpi ajatus.

  VastaaPoista
 7. PikkuBertta, joo toivottavasti toiset kymmenen vuotta.

  Heli, ainakin minulla se on in ;-)

  Ouppa, lamput oli kiinni ja suojattuna maalarinteipillä maalauksen ajan.

  VastaaPoista
 8. Vau, koin deja vun ja flashbackin samaan aikaan kun koirasi näin, se on kuin ilmetty oma chihuni Niilo! Mitä lie identtisgeenejä näillä koirilla liikkeellä, kun tuntuu että joka toinen vastaantuleva chihu on oman koirani näköinen, mystistä. ^_^/

  VastaaPoista