torstai 10. joulukuuta 2009

Keittiön nurkassa


Keittiön ruokailunurkan jouluvalaistus on tänä vuonna vähän pelkistetympi viime vuoteen verrattuna, mutta toimii mielestäni yhtä lailla. Joulupöytään tosin on suunnitteilla vähän dramaattisempaa tunnelmaa kuin kuvassa nyt.

8 kommenttia:

 1. Ihana ruokailunurkkaus teillä. Tuo turkoosi tuoli antaa ihanan säväyksen, ja tuon lattian nappaisin heti mukaani! =)

  Sullakin on noita puisia, sorvattuja kynttilänjalkoja. Mistä olet saanut/hankkinut?

  VastaaPoista
 2. Kaunista..tuosta ei puutu mitään!

  VastaaPoista
 3. Voi miten nättiä! Jostain eksyin tänne ja heti ilmoittauduin lukemaan! Ihana blogi sinulla. Haaveissa on rintsikan remppaaminen, mutta haaveissa vain...vielä :) Siihen asti inspiroidun blogimaailmassa!

  VastaaPoista
 4. Onpas kaunista. Pidän lattiasta hurjan paljon ja siitä miten koti on samaan aikaan kauhean rauhallinen, mutta kuitenkin särmikäs!!

  VastaaPoista
 5. Miksi nuo ihanan raikkaan vaaleat sisustukset aina hivelee minun silmiäni! Kotiin kun en ole koskaan suostunut ajattelemaankaan mitään vastaavaa.. Ehkä asian laita muuttuu tulevaisuudessa. Niin hurmaava keittiönurkkaus on sinullakin!

  VastaaPoista
 6. Nonna, kirpputoreiltahan noita löytää :-)

  VastaaPoista
 7. Ihana koti sinulla! Ja tuo lattia :D Juuri leikkasin sen lehdestä että laitan "hyvä idea" vihkooni. :) TUlee kova hinku päästä taas kirppiksille ku tätä sinun blogia kattelee. TÄällä vaan kovat hinnat ja huono tarjonta. :(

  VastaaPoista