torstai 10. joulukuuta 2009

Euro ja kaksikymmentä

Kirppukierrokselta löytyi mukava vanha työvalaisin ja hinta oli tosiaan 1,2e joten mukaanhan tuo lähti. En vielä ole testannut lampun toimivuutta maadoittamattoman töpselin johdosta, se kun ei käy meillä yhteenkään pistorasiaan. Mutta toimi tai ei halpa se oli. Ja jokusenkin lampun ehjänneenä ei tuo ole minulle homma eikä mikään pistää tuota sähköosiltaan uusiksi joka tapauksessa.

8 kommenttia:

 1. Nyt en ala! Ja noin halvallakin vielä!
  Mä oon etsinyt tuollaista jo vaikka kuinka kauan, vaan ei tärppää. Yksi valkoinen, ehkä hiukan uudempi oli kyllä mutta kymppi tuntui hiukan liian isolta summalta.

  Onnittelut löydöstä :))

  VastaaPoista
 2. Näköjään teitte sisaresi kanssa molemmat hienoja lamppulöytöjä ;O)Ja sen toisen ehdit jo korjatakin. Hyviä lamppuja molemmat!

  VastaaPoista
 3. Iik..jos joskus haluat tuosta ihanuudesta eroon - rikkinäisenäkin! niin minä olen valmis lunastamaan sen! Juuri Retrohullun Missyeltä kyselin onko vastaan tullut tuollaista..syrän itkee verta ;P

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno. Onko sulla jo paikka mietittynä? Tiedätkö minkä ikäinen lamppu on suunnilleen?

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 5. Nyt on paras ikinä hinta-laatu-suhde! Hieno on valaisin, eihän siinä tosiaan kova homma ole uudistaa, loisto patina maalipinnassa, nuo ovat niin kanssa meillä mieleen..

  VastaaPoista
 6. Nonna, paikkaa ei vielä ole ja ikää en osaa kuin arvata. Olisko tuo jostain 60-luvulta.

  VastaaPoista
 7. uskomaton onni sulla noiden tehdas- ja työvalaisimien kanssa! :)

  VastaaPoista