tiistai 29. joulukuuta 2009

Lahjoja ja löytöjä

Festivo-kynttilänjalat toi joulupukki ja Nanny Stillin Riikinkukko löytyi kirpputorilta hintaan 3,50e. Suunnitelmissa alkaa jo muovautua pieni astiakaappi keittiön nurkkaan, jollaisen pian tarvitsen karttuvalle lasikokoelmalleni.

6 kommenttia:

 1. Kaunista lasia! Itseltänikin löytyy Festivoja ja tänä vuonna ne pääsivät loistamaan myös joulupöytään.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli Festivot joulupöydässä, minulle ne on sellaisia talvisia kynttilänjalkoja muutenkin ei tulisi kesällä mieleenkään laittaa esille.

  Mukavaa vuoden loppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lasia! Mullakin on tuo Riikinkukko pienempänä ja keltaisena. Vanha lasi on kyllä ihanaa = )

  VastaaPoista
 4. Olipa saatu hienosti dramaattinen tunnelma yksinkertaisilla elementeillä: näyttävät Festivot, tumma pöytäliina, punainen joulutähti... Erilaisella tavalla jouluisen juhlallista. Täytyypä kaivaa Festivot esiin, en ole varmaan niitä tarpeeksi osannut arvostaa, jotenkin "kuluivat" ahkerassa käytössä jokunen vuosi sitten.

  VastaaPoista
 5. Tuo Riikinkukko on minulle uusi tuttavuus. Kaunis! Festivot olivat meilläkin esillä aaton aikaan. Minulla on kaappi täynnä sekalaista lasia ja keramiikkaa. Nuo retrohenkiset ovat kyllä rakkaimpia!

  Mukavaa vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
 6. löytyipäs blogistasi ihania vanhoja tavaroita ja ah, ihana shakki kuvioinen keittiön lattia, kun äkkiseltään lueskelin. pitää tulla uudelleen tänne kyllä!!!

  VastaaPoista