lauantai 11. huhtikuuta 2009

Grillikauden avajaiset





Vietettiin isännän kanssa kaksistaaan grillikauden avajaisia. Sisustin porstuaan meille pienen bistron, jossa herkuttelimme oikein urakalla. Edes pöytäliinaa en silittänyt, niin kiire oli päästä grilliherkkujen kimppuun.

Saanee jäädä tuonne porstuaan tuo pirttikalusto. Ihan kivasti sinne sopi syömään, vaikka aika ahtaalta näyttääkin. Ja mikä mahtavinta, porstuassa oli lämmin kuin kesähelteellä konsanaan, vaikka grillituokiomme ajoittui näin alkuiltaan, jolloin enää viimeiset auringonsäteet tavoittivat pikku bistromme.

4 kommenttia:

  1. Näyttää niin kauniilta ja hyvältä!

    Meillä avattiin eilen parvekekausi, raporttia luvassa... :)

    VastaaPoista
  2. Mukavaa grillikesää! Minusta tuntuu, että juuri "porstuassa" ruoka maistuu parhaiten. (On niin herkullinen sana!)

    VastaaPoista
  3. Pääsisipä itsekin jo grillaamaan! Ihanalta näyttää tuo kattauskuva!

    VastaaPoista
  4. Oij! Ompas teillä ollut ihanat grillikekkerit! Nam:)

    VastaaPoista