keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Pari sisäkuvaa vaunustaLöysin vielä nämä pari sisäkuvaa vaunusta viime kesältä. (Vaunu on hieman hankala kuvattava kokonsa puolesta. Nämä kuvat on ovensuusta otettu.) Nyt en voinut kuvata, koska jostain syystä vaunussa sisällä istuskeli parin auton kesärenkaat talvisäilytyksessä, enkä jaksanut niitä ruveta siirtelemään :-)

Sisätiloissa olisi tarkoitus purkaa kaikki seinälevyt ja osin koolaukset sekä eristeet irti ja korvata ne uusilla ja ehkä hieman nykyaikaisemmilla vaihtoehdoilla (vanhat eristeet on lasivillaa, hyi!). Hienot vanhat kaapit ja työtaso saavat vaunuun jäädä, mutta tietysti hienoiksi entistettyinä. Saattaa olla, että pätkäisen tuosta sisäosiltaan mustavalkoisen kokonaisuuden. Kiiltävän mustat kaapit, musta nappimuovilattia ja puhtaan valkoiset seinät ja katto...

6 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno! Voin kuvitella mikä helmi siitä vielä tulee ;)

  VastaaPoista
 2. Tää näyttää niin ihanalta ja mielenkiintoiselta, tää sun projekti!! Ja suunnitelmat sisustuksesta on aivan syötävän hyvän kuuloiset!

  VastaaPoista
 3. Tätä olenkin odottanut! Asuntovaunu on niin valtavan suloinen, että minä ihan viherryn kateudesta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat kehuistanne. Äläkä Sussu turhaan ole kateellinen, vaunussa on NIIN kova työ vielä, ennen kuin siitä hyvä tulee (tai edes välttävä) ;-)

  VastaaPoista
 5. Vieläkö sulla on tämä projekti? Onko se edistynyt? Mua kiinnostaisi ainakin nähdä kuvia! :) Ihana pikkuruinen vaunu. <3

  VastaaPoista
 6. Nasba, vielä on mutten ole ehtinyt projektia aloittaa kun piti saada talon ulkoseinäremppa ensin pois tieltä. Ensi keväänä ehkä pääsen viimein vaunun kimppuun.

  VastaaPoista