sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Aivan kamala!Männä kesänä ompelin (lieko kolmannen kerran) pihakeinuun uudet pääliset. Jostain syystä kuvittelin, että mustavalkoinen olisi kivan näköistä ja saattaisi pysyä siistinäkin - voi kuinka väärässä olinkaan! Tuohan näyttää nyt ihan kamalan epäsiistiltä. Täytyy mennä kangaskaupoille ja katsoa josko löytyisi jokin kiva, vaikka raidallinen (turkoosi, pinkki, vihreä) kangas, josta voisi tällä kertaa ommella irrotettavat pääliset.

Keinu on todellakin ainakin 25 vuotta vanha ja pelastettu joskus aivan ruostuneena parempaan talteen. Reilu kymmenen vuotta sitten se on hiekkapuhallettu ja maalattu uudelleen. Katos on lienee toinen itsetekemäni ja pahasti näyttää siltä, että joudun tänä vuonna jälleen tekemään senkin uudestaan :-) Hitsi, kun tuollaisen löytäisi jostain valmiina, mutta uudempien keinujen kattosysteemit ovat niin kovin erilaiset...

Laiskottaa ja ei jaksaisi, mutta estetiikan vuoksi
on uhrauduttava ;-)

5 kommenttia:

 1. Laita palautetta keinujen valmistajille, että laittavat hösseliksi ja alkavat valmistaa myös katoksia ;)

  Kivalta mustavalkoinen kokonaisuus näyttää, mutta niinhän se on, ettei nuo kankaat oikein montaa kesää jaksa ulkona kestää.

  VastaaPoista
 2. Piti tulla vielä niistä ilmalämpöpumpun suojista kertomaan. Rakensivat joskus sellaisen Joka kodin asuntomarkkinoissa ja löytyi niitä pikaisesti netistäkin: http://www.kspihakaluste.fi/tuotteet/ilmalampopumpun+suoja/

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo näyttää ainakin kuvissa edelleen hyvältä.

  Mukavaa Wiikkoa!

  Kirsi

  VastaaPoista
 4. ei näytä kuvissa pahalta mutta voin kuvitella miten on. meillä on musta villamatto mikä on ihan hirveän vaikea pitää puhtaana/saada puhtaaksi.

  suunnittelen uuteen huvilaani valkoista lautalattiaa mutta luulen, että ei ole kovin toimiva lapsiperheessä ja kun paljainjaloin mennään ulos ja sisään.

  en kyllä haluaisi että kaikki on ruskean-harmaan-kukertavaa vaan sen takia, ettei lika näy kun sen tietää siinä kuitenkin olevan.

  ja siis imurointi ja lattioidenpesu on ääreest tuskasen vaikeita hommia mulle. ehdotuksia?

  VastaaPoista
 5. Nia, ei niillä ole kuin yhtä mallia ja se ei käy keinuni kattorakenteisiin :-(

  Vekarus, kiitos linkkivinkistä. Täytyy suunnitella jokin tuollainen myös meidän pumpulle, jos en saa sitä muuten piilotettua.

  Kirsi, Kiva kuulla :-)

  Katja O, Ei ne valkoset lattiat nyt niin kamalan vaikeita ole puhtaina pitää. Matot vaan niille kohdin, jossa juostaan mustin varpain ;-) Lakasemalla saa pölytkin piilotettua vaiks sohvien alle (näin meillä välillä, kun ei jaksa siivota kunnolla).

  VastaaPoista