torstai 15. kesäkuuta 2023

Maalasin penkin

Sain jo kertaalleen päätettyä värin ja maalattua penkin vähän terrakottaruukun väriseksi, kunnes muutinkin mieleni ja maalasin sen seuraavana päivänä vähän säädetymmällä sävyllä uudestaan ja nyt se on mielestäni mitä kauneimman puuteriroosa-aprikoosin värinen. Kuvasin sen häthätää nyt illasta tuossa pihalla, kun paloin halusta päästä sitä jo esittelemään, vaikka ihan kuiva ei tuo maalipinta vielä olekaan.

Vähän ehkä hassu nimitys värille tuo puuteriroosa-aprikoosi, mutta siltä se mielstäni eniten näyttää. Näissä kuvissa ei ehkä kaikkien ruuduilla oikein avaudu tuo sävy, mutta kuvitelkaa mielessänne vähän oranssiin taittavaa puuteriroosaa niin semmoinen tuosta nyt tuli. Ja se on IHANA!

Tämä väri ihan loistavasti sopii penkin kauniisiin muotoihin ja mikä parhainta sointuu myös tässä pikkuisella pihalla ihan minkä kanssa vaan ja näyttää silti ihan omalta ja erilaiselta, mutta ei liian silmiinpistävältä vaan just pehmeän kivalta. 

Nyt pitää vaan vielä odotella huomiseen ainakin, että maali kuivahtaa sen verran, että voin alkaa sille paikkaa tästä pihalta mallailemaan ja mikä parasta; siinä sitten istuksimaan.

Tässä lopuksi vielä otos väristä auringonvalossa, kun maali oli aamusella vielä hiukan märkää.

So the tone I mixed for the bench is this kind of powdery rose with apricot and I think I couldn't have chosen a better one. It makes this look almost scrumptious!

1 kommentti:

  1. Aivan ihana penkki ja niin kaunis väri! Puuteriroosa-aprikoosi. Kauniita asioita kaikki nekin!

    VastaaPoista