lauantai 31. joulukuuta 2022

Joulukuusi työhuoneessa

Kun olohuoneen nurkan valtasi iso juhlapöytä muutti joulukuusi tänne työhuoneeseen työpöytäni vierelle ja se on ollut siinä kyllä valtavan hauska! Niin hauska, etten siirtänyt sitä enää takaisin olohuoneeseen vaan se saa viettää loppujoulun tässä. 

Tuossa on nyt hauska istuksia tietsikalla, kun vieressä kimmeltää, on tunnelma hyvin kohdillaan ainakin.

Se näkyy kivasti tästä niin moneen huoneeseen ja sopii oviaukon vierelle mitoiltaan aivan passelisti eikä ole yhtään tiellä, kun tuosta kulkee. Se saa tässä kohti paljon enemmän huomiota ja ihailua, kun siellä olkkarin nurkassa, josta se näkyy melkeinpä vain sinne olohuoneeseen.

Lisäsin siihen ihan vaan muutaman lasipallon tässä kun on niin paljon valoisampaa, että se alkoi näyttää vähän liian pelkistetyltä koristeineen ja nyt se on mielestäni ihan parhaimman näköinen tänne. Ihan jo nyt etukäteen harmittaa, että pian se täytyy purkaa pois, kun noin kaunista kuusta katselisi mielellään vaikka kevääseen asti. Ainakin nyt tuntuu siltä, mutta voihan se olla, että viikon päästä on jo toinen ääni kellossa ja kuusi lentää kuin leppäkeihäs pihalle. :-D

Moved the Christmas tree to my work room to fit the table in the living room and it looks so gorgeous in this doorway next to my desk. This is actually a much better spot for a tree since you can see it from so many rooms. I'm already quite sad that Christmas is over soon and I have to let this tree go, love it so much in here now.

1 kommentti:

  1. Siirrä pihalle sopivaan kohtaan missä tarvitaan ihanaa vihreää ja pilko vasta sitten kun alkaa uutta versoa maasta pukkaamaan. Tai jätä rankana ihastuttamaan ❤

    VastaaPoista