tiistai 5. huhtikuuta 2022

Höyhenkukkaohje lehdessä

Nyt olis uusimmassa Unelmien Talo & Koti-lehden numerossa tekemäni ohjeet näihin ihaniin höyhenkukkasiin, jotka askartelee pääsiäistä somistamaan käden käänteessä. Olisin halunnut laittaa nämä itsellekin tänään esille tuoreisiin pajunoksiin, mutta ilmojen herrat pitivätkin huolen siitä, ettei pajukoille ollut paljon asiaa tuossa tuiskussa. Mutta onneksi kukkaset ovat siitä näppärät että niitä voi ripoitella myös ihan vaan pöydälle koristeeksi ja tässähän ne vallan kivasti koristaa tuota pari kuukautta sitten stailaamani kuvaa tuoreessa lehdessä.

Kaikki jotka minut tuntevat tietävät etten kovin kirkkaista väreistä perusta, mutta näistä höyhenkukkasista tuli mielestäni niin ihanat. Niissä on just kivasti pirteän keväistä väriä, muttei yhtään liikaa ja ne sopivat keittiöni värimaailmaan kyllä aivan mielettömän hyvin. Harmittaa, että nuo kuvan oksat oli ne joita kokonaisen vuoden olen täällä sisätiloissa säilönyt ja käyttänyt niin ne ovat jo niin ravistuneet, ettei niihin voi enää kovin koskea ilman, että kissat tippuvat pois oksista, mutta onneksi tämä takatalvi tästä pian väistyy ja saan uusiksi laittaa tuon kauniin höyhenkukkakimpun keittötäni somistamaan sitten.

I made instructions to make these beautiful plume flowers, you can find it in the latest issue of Unelmien Talo & Koti magazine. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti