maanantai 25. huhtikuuta 2022

Vintagetyylin hapsuvarjolöytö

En yleensä ole kovin altis mainoksille, mutta tuossa vajaa kuukausi takaperin alkoi telkkarissa pyöriä Rustan kesäkalustemainos, jossa näkyi tämä hauska hapsullinen pikkuvarjo ja ei mennyt montaa päivää siitä, kun olin jo käynyt sen itselleni sieltä ostamassa. 

Olin tämän tyyppisistä vähän jo männä vuosina haaveillut, mutta budjettiini sopivaa vaihtoehtoa ei ollut mistään tullut vastaan ja ulkomailta tilaaminen ei huvitellut pätkääkään, joten ilman piti olla, kunnes nyt sitten vihdoin tärppäsi. 

Mielestäni tässä varjossa on just sellaista kivaa viime vuosisadan alun rantakahvila-fiilistä, joka on viehättänyt silmiäni jo pidemmän aikaa. Tykkään myös siitä, että tämän saa toimimaan monessa muussakin tyylissä ja on esim. erittäin näppärä ottaa mukaan ensi kesän vaunureissuille myös. Tämon tosi kivan kokoinen ja keveä, ettei sitä tarvitse jättää säiden armoille lojumaan vaan sen saa näpsästi napattua turvaan sisälle, jos myrsky tai siitepölypilvi yllättää.

Nyt oli ihan pakko stailata se tuohon viileään huhtikuiseen pihaan, ihan vaan siksi, että pääsi vähän maistelemaan tuota fiilistä minkä se kesällä pihaani sitten tuo. Nyt ei malttaisi odottaa niitä lämpimiä kelejä, mutta vallan hyvä, että aikaa vielä on, sillä on ihan hirveästi vielä kaikenmoista tekemistä ennen kun pelkäksi rentoutumiseksi menee. 

Tässä vielä suora linkki tuohon varjoon Rustan sivuilla ja kerrankin ajoissa olen vinkkaamassa, sillä olen ruukannut saada palautetta siitä, jos hankin jotain kivaa itselleni ja sitten kun esittelen sitä täällä on se jo loppuunmyyty. Näitä näyttäisi vielä varastossa olevan viljalti, joten hyvissä ajoin kerkesin vinkkeineni tämän osalta.

I got this pretty fringed parasol about a month ago, cause I didn't want to miss out if they got sold out before the summer. I just fell in love to the vintage beach cafe vibe I instantly saw in it. I think it'll work perfectly in my little caravan too and is easy to carry around everywhere in my garden.

2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunista! 😍 Mistä pöytä on peräisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöytä on itse tehty vanhasta lintujen juottoaltaan jalasta, johon tein pöytälevyn laudoista.

      Poista