maanantai 31. toukokuuta 2021

Pikkurysä pihalle

Mikäs sen mukavampaa kun kierrättää omia diy-juttujansa ja siksipä tein puutarhanurkan valaisimelle pienen ja sievän rysävarjostimen juuttinarusta. Tein sen tuollai tavallisen varjostimen malliseksi, kun tilaa ei tuossa ole liiemmin pidemmän varjostimen roikkua ja hapsuttelin alareunan vielä viimeistelemään tyylin kotoisammaksi. Tykkäsin että tänä vuonna puutarhassa saa olla rentoutta ja rouheutta ja tällainen varjostin sopii siihen tunnelmaan ihan loistavasti.

On mahtavaa myös, kun vihdoinkin on  olemassa pelkkä valaisinjohto ulkokäyttöön, jossa valmiina pidike varjostimelle, niin saa laittaa pihalleen just millaisen varjostimen mieli haluaa ja minne se vaan sen haluaa. Tämä on IP44-luokiteltu ja kestää siis sateet ja muut aivan taivasalla. 

Valaisin roikuskelee tuossa tuollaisessa rimasta tekemässäni telineessä, jonka ruuvasin aidanteen nurkkaan nätisti kiinni. Samalla kuullotteella käsiteltynä se ei tuosta pistä liiemmin silmään, mutta antaa valaisimelle tukevan ja tyyliin sopivan paikan olla. Vähän piti säätää sisustusta sopivammaksi valaisimelle peiliä siirtämällä, mutta se olikin varsin helppoa, sillä se on tuossa vain simppelillä koukulla roikkumassa aitalaudassa. 

Mutta nyt on kiva kun on valoasiatkin kunnossa tässä nurkassa ja pääsee nauttimaan tulevista lämpimistä keleistä ilman, että mikään keskeneräisyys just siinä kohti häiritsee mieltä. Kynttilätkin sain vihdoin vähäksi aikaa palamaan ja tunnelma olikin niiden myötä aika lailla kohdillaan tuolla. Ei puutu enää kun ne lämpimät yöt, niin on paikka missä viettää hauskoja kesäiltoja ulkosalla.

Made this cool jute string lamp shade myself last night to give this corner of the garden some shabby and relaxed look. With the candles on it makes this corner quite inviting don't you think?

9 kommenttia:

 1. Vau miten hienon varjostimen olet tehnyt.
  Kivaa alkanutta kesää sinulle
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 2. Hieno on, niinkuin kaikki, mitä teet 💛 kerrotko vielä, mistä tuollaisen johdon saa, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Tosi upea varjostimen! Käytän itse paljon juuttinarua,
  mutta varjostimen en ole vielä tehnyt! /Malin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on tosi helppo tekniikka solmia varjostimia minne vain :)

   Poista
 4. Suloinen nurkkaus, silmä lepää♥️

  VastaaPoista