keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Makuuhuone kesän kynnyksellä

Makuuhuoneessa fiilis on mennyt vielä kesäisempään sisustuksen myötä. isoimmat kontrastit on taas poistettu ja tilalle on tullut vähän enemmän herkkää hempeyttä ja pehmeyttä. Isoin muutos on uusi varjostin kattolampussa ja sen askartelin tuossa muutama viikko sitten, kun innostuin niistä Unelmien Talo & koti-lehteen tekemistäni moppivarjostimista, että jos tekisikin yhden oikein ison. Oli onnekkaasti yksi suuri varjostinkehikko vapaana ja purin siihen toisesta pienemmästä kaikki tupsut ja kieputtelin muutaman kymmentä lisää.

Tuli oikein ihana ja pöyhkeä tästä kyllä, sitä on niin hauska katsella tuossa sängyssä maaten, näky on kovin pehmeä ja pehmeähän se on ihan oikeastikin, puuvillanaru on ihan unelmaisen ihanaa, kun sen pieksee vähän hapsuuntumaan alareunoistaan, niin kuin kuvasta näkyy. Nousen välillä ihan varta vasten sängyn päälle, jotta voin sitä vähän hipsuttaa.

Makkarissa majaillee nyt myös lapselta äitienpäiväksi saatu ruusu, joka se vaan hengissä porskuttaa. Ihan ihmeellisen kestävä on tämä kukkanen ollut kyllä, kun vieläkin vaan nättinä on ja tuoksuukin vienosti. Jännää sikäli, että kertaakaan en ole siltä tänä aikana vettä edes vaihtanut tai uutta imupintaa leikannut. Luulen, että jos nyt tekisin jommankumman niin sitten sen elämä kyllä lyhenisi melkoisesti, joten saa mennä nyt tuolleen ihan sinne loppuunsa asti, milloin ikinä se sitten koittaakaan.

Makkarissa on muutakin nättiä katseltavaa, nyt kun naulakkohyllylle on taas vaihtunut vähän esillepanon aarteet. Pistin sinne tuollaisen hauskan kipsipään, jonka joskus siskoltani lahjaksi sain. Sillä on niin mukavan unelias ilme, että se sopii hyvin tämän huoneen tunnelmaan. Muratti seilaa milloin missäkin ja olen kuvannut sitä kohta jokaisessa huoneessa. Täällä se kuitenkin näyttää melkein kaikista kauneimmalta, tosin ruukun voisin jo pikkuhiljaa vaihtaa vähän nätimpään (ja vedenpitävämpään).

Mutta ihaninta on kyllä tämä lampunvarjostin nyt tuolla huoneessa. Olin jo niin pitkään miettinyt sinne sopivaa ja olen nyt niin tyytyväinen kun älysin tämän sinne tehdä. Vielä kun jaksaisin laittaa siihen myös kunnollisen lampunkannan ja johdon enkä pitäisi sitä siinä silmiin sattuvan mustan valaisinjohdon päässä. Ehkäpä tässä sadepäivinä olisi vihdoin aikaa siihenkin (kuten myös varjostimen kampaamiseen, se on mennyt ihan sikin sokin siitä kun välillä käyn sitä innoissani hipelöimässä ja pöllyyttämässä).


The bedroom vibe has gone more towards summertime. The colors are softer and the overall tone is more relaxed and dreamy. I made this lampshade myself, it's really simple just lots of off white cotton string tassels hanging in a frame. 

1 kommentti:

  1. No nyt on kyllä rakkaudella annettu ruusu🤗 Ihana! Vaalit vaan kovasti samaan malliin!
    Teillä on kaunista!😁

    VastaaPoista