perjantai 26. maaliskuuta 2021

Kesäfiilistä hakemassa

Makuuhuoneen naulakkoon on ihana stailata vuodenaikojen mukaan jotain nättiä, mitä katsella aina nukkumaan mennessä ja herätessä. Nyt skippasin kokonaan kevään välistä ja pistin siihen suoraan varsin kesäisen esillepanon simpukkakoristeineen ja vihreineen. Mitä sitä suotta arastelemaan, kun kerran sopivasti olivat hollilla nuo niin mennään suoraan suveen sitten. Varsin tuore ja raikas tuo kyllä nyt katsella on, varsinkin kun aurinkokin niin ihanasti paistaa.

Ainoa miinus asetelmassa on tuo suuri sulilla ja simpukoilla kirjottu iso kaulasomiste, sitä olen tyystin nyt kyllästynyt katselemaan, enkä edes tarkkaan tiedä miksi, ehkäpä vähän liian överi-boho makuuni nyt. Laitoin sen nyt kumminkin vielä tuonne, ihan vaan täytteeksi, mutta luulenpa, että seuraavaksi laitan sen ihan toriin myyntiin sitten. 

Muut esineet tuolla ovatkin mieleeni  sitten paljon enemmän. Eniten odotan, että pääsen testailemaan tuota jo viime kesän lopulla ostamaani kivaa aurinkolippaa. Tilasin sen yhdestä nettiputiikista jo alkukesästä, mutta toimitusvaikeuksien vuoksi se saapui vasta kun parhaimmat kelit olivat jo ohitse. Ikuinen nutturapää on haaveilut aurinkolipasta jo muutaman vuoden ja palan halusta päästä keikailemaan tuon kanssa sitten kun kelit sen sallivat. Siihen asti tuijottelen sitä nyt vaan tuolla naulakossaan muiden kivojen kesäsomisteiden seassa ja mikäs noita on tuijotellessa.

Love to decorate this old coat rack in my bedroom for different seasons. This year I skipped the spring completely and went straight to summer, cause why not?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti