lauantai 20. tammikuuta 2018

Maaliviiva häämöttää jo

Nyt on ylempikin ovi sovitettuna paikoillaan ja toistaiseksi kaikki näyttää oikein hyvältä ja sopivalta. Pää kainalossa täällä edelleen ollessa, en ole sinne pulttikaupoille arvannut lähteä, joten nyt pähkäilen vaan sitä, että uskaltaisinkohan sovitella noita kiinni noihin itse jääkaapin oviin tuolla alla, vai meneekö se liian hankalaksi jos kaikki pitää purkaa vielä kertaalleen irti kuitenkin. Mieli kyllä tekisi kokeilla...

Olen ollut tosi mielissäni tästä miten kivasti tuo uusi kaappi uppoaa tuonne kaapistoon, se menee aika liki tasan muun kaapiston kanssa ja tekee huiman eron keittiön tilantuntuun verrattuna sihen Smegin pulleroon. Ovetkin pääsevät tässä mallissa aukeamaan vähän yli sen 90 asteen, vaikka seinää (tai siis ovea) vasten aukeavatkin.

Huiman tyytyväinen olen myös sihen kuinka hyvin mittasinkaan silloin joulukuussa tuon kaapin paikan, yleensä en ole ihan näin tarkkaan osannut asioita arvella, mutta nyt nasahti kyllä laakista maaliin mitat.

Ja sitten ne, jotka siellä pohtii, että missä meillä nyt ruokia säilytellään kun tämä jääkaappi on tässä vielä vaiheessaan niin vastaus on tässä:

Meillä on tälleen erittäin esteettisesti tämä pullero tässä keskellä keittiötä nyt. Varsin on kiva ja kätevä tuossa (not). En ihan malta odottaa että pääsen tuosta eroon.

The upper door is on it's place and looking good. I still don't have the proper bolts for the hinges (or the new handles), but I might try to fit the doors to the fridge doors anyways now, just to see how it works. I'm just dying to get the Smeg out of the kitchen and this new icebox to use.

7 kommenttia:

 1. Aivan mykistävän ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihana tulee. Oot kyllä tosi taitava : )

  VastaaPoista
 3. Ihan kateeksi käy sinun kädentaidot.
  Aivan huippu hieno.

  VastaaPoista
 4. Eikä pelkästään taidot vaan myös kekseliäisyytesi. Persoonallista pukkaa koko ajan!! Great!

  VastaaPoista
 5. On kyllä mahtavan näköinen! Tyhmä kysymys, mutta miten nuo puiset ovet tulevat sitten itse jääkaapin oviin kiinni? Vai kai ne tulee? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee, tulee. Jääkaapin mukana tuli sellaiset pienet liukukiskot joilla ne saa yhteen. :-)

   Poista
 6. Keittiö on kaunis!
  Hieman nauratti tietty keskellä nököttävä jääkaappi, mutta kyllä jo nyt näkee selvästi että kokonaisuus tulee olemaan upea.

  VastaaPoista