maanantai 29. tammikuuta 2018

Kerrassaan kätevä kuivauskaappi

Ai että minä tykkään siitä, kun hamstrauspäissäni hankkimilleni huonekaluille löytyykin yhtäkkiä tosi tarpeellista käyttöä. Viime kesänä ostin tämän kaapin, ku se eteeni hyvään hintaan tuli, vaikken juuri silloin keksinyt sille sen kummempaa käyttöä vaan tungin sen mustaksi maalaamisen jälkeen kasvihuoneeseen.

Nyt kun pistin taas keramiikkapaajani pystyyn työhuoneeseen ja tarvitsin paikan jossa kuivattaa työt vähän hitaammin, muistin kaapin ja kas, se on siihen toimeen mitä oivallisin. Työhuonetta kun lämmitetään talvisin pönttöuunilla on siellä aivan liian kuivaa kuivata keramiikkaa avoimessa tilassa.

Ovea eri asennoissa auki pitämällä saan hyvin säädeltyä kaapin sisäisen ilmaston niin, etteivät työt kuiva liian nopsaan, mutteivät liian hitaastikaan. Hyllyille mahtuu kivasti eikä koko kuivatussysteemi vie huoneesta liikaa lattiatilaa. 

Nyt saan vihdoin vähän täytettyä kippo- ja kuppokaupan valikoimia, kun joulun alla möin hyllyt tyhjiksi ja tarjolla on sen jälkeen ollut vain suureksi osaksi ei-oota. Seuraava myyntitapahtuma josta keramiikkaani löytyy on tuleva Mansen blogikirppis huhtikuussa Tampereella, mutta siitä lisää sitten kun se on ajankohtaisempaa, nyt keskityn tekemiseen.

It's so fun when I find a use for a furniture I hoarded just cause I got it so cheap. I needed a space to dry my pottery in the study, where is way too dry and warm to dry pottery on the table during heating period. So I remembered this cabinet I got last summer. It's perfect for the job and now I can start filling up the stock in my store that I sold almost completely out before Christmas.

7 kommenttia:

 1. Oi miten soma tuo kannu olisi mukien kaverina! Ja vanhat kalusteet on vaan niin paljon kauniimpia.

  VastaaPoista
 2. Onpa hassua, meillä on ihan samanlainen kaappi! Ostin sen vuosia sitten torista ja luulin sen olevan uniikki.

  VastaaPoista
 3. Kauniita astioita olet tehnyt ja esillä upeassa kaapissa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, tervetuloa Tampereelle! Otatko ennakkovarauksia vastaan sitten ajankohtaa lähempänä?

  VastaaPoista