sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Savimaaliprojekti tänään

Kaupallinen yhteistyö: Domus Classica
No nyt alkaa visioni jo selkeämmin näkyä makuuhuoneen seinissä. Otteeni pensseliin on rentoutunut sitten ensimäisen seinänpätkän ja lopputulos on paljon raffimpi ja kivampi kun en olle sipistellyt enää liikaa vaan antanut pensselinvetojen ja hutien rohkeasti näkyä. 

Tämä on siis tehty niin että nurkkiin ja reunoihin on sudittu tummempaa ja keskemmälle vaaleampaa. Pohjavärinä ollut alkuperäinen beige näkyy vähän sieltä täältä ja on osa kokonaisuutta. Koko ajan olen käyttänyt vain yhtä 50mm leveää pensseliä jota olen dippaillut väripurkkeihin ja lätkinyt väriä seiniin tummimmasta vaaleimpaan tai toisinpäin. Keskemmällä seinää pysytellyt pelkästään kahdessa vaaleimmassa sävyssä.

Vielä olisi kaksi seinänpätkää jäljellä mutta olen ollut kovin laiskalla tuulella. Sänky pitäisi siirtää edestä pois ja kaappeja ottaa irti seinistä että huoneen saisi kokonaan maalattua. Ehkä se tänään lähtisi vihdoin, kun koko perhe on paikalla nostoapuna, mutta saattaa olla että venähtää ensi viikon loppuunkin kun tämän huoneen viimeinen vaihe, eli lattiaremontti alkaa. Samaan syssyyn menisi nostelut. Ans kattoo ny.

In collaboration with Domus Classica. The clay paint project today. I really like how I've relaxed doing this and the result is getting better and better. By painting the corners and edges darker and the middle lighter creates a really vintage look to the walls. There's still a bit left to paint but I've been so lazy. I need to move the bed and cabinets a bit to reach the left of the walls. Not a big job but I might leave it till next weekend when the floor project starts and the furniture has to move anyway. We'll see.

10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavalta näyttää.

  VastaaPoista
 2. Aivan upea on. Hei tiedätkö, saako aivan perus seinämaaleilla (esim. Tikkurilan)aikaiseksi samanlaista pintaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä tekniikalla ei saa. Normimaalit eivät sekoitu keskenään yhtä kivasti, värit vääristyvät eikä ne sekoitu yhtä leppoisasti keskenään. Netistä löytyy ohjeita miten voi tehdä raffimpaa maalausta seiniin tavan maaleilla. Esim. Tikkurilan sivuilta löytyy erilaisia ohjeita, mutta itse en niihin lämmennyt ollenkaan (liikaa työvaiheita, välineitä, maaleja ja odottelua ja ei niin luonnollinen lopputulos) ja siksi päädyin tähän Biofarbenin savimaaliin. Ihan parasta tämmöiseen. :-)

   Poista
 3. Kyllä näyttää upeelta ja just sopivan raffilta!

  VastaaPoista
 4. No vau! Nyt tulee aivan mahtava lopputulos. Kaunis pinta <3

  VastaaPoista