tiistai 10. marraskuuta 2015

Suosikkeja ja suosituksia

Kaupallinen yhteistyö: Kettukarkki SHOP
Joululahjojen ostaminen ihmisille joilla on tätä nykyä jo aivan kaikkea on joskus haastavaa. Itse tykkään hankkia lahjoiksi kulutustavaraa jos en aivan tarkkaan lahjan saajan makua tiedä.
Omia suosikkejani lahjoiksi ovat ehdottomasti saippuat. Niitä tarvitsee meistä jokainen ja hyvälaatuinen saippua on mielestäni ihan parasta arjen luksusta. Kuvassa olevat saippuat ovat kaikki lempituoksujani joita lämpimästi suosittelen:  L:A Bruketin Salvia / Rosmariini  / Laventeli, Terrible Twinsin Chique ja Osmian Kookos.

Olen myös viime aikoina vallan ihastunut näihin Hamam-pyyhkeisiin. Ne ovat niin pehmeitä, kevyitä ja uskomattoman imukykyisiä puhumattakaan siitä kuinka nopsaan kuivuvat. Ihan ehdottomia muuten myös miehen treenikassissa. Oivallinen lahjaidea urheilusta pitäville.
Ja katsokaas tuota jalkaraspia. Onko kauniimpaa nähty. Se on Afrikkalaista laavakiveä ja nimeltään Mawe. Ihanan miellyttävä käyttää eikä todellakaan tarvitse kylppärissä piiloon pistää.

Sain Kettukarkki SHOPista myös testailtavakseni tämän veikeän Intiassa valmistetun käytetyistä polkupyörän sisäkumeista kudotun RUG SOLID-maton. Tykkään tosi paljon tällaisista kierrätysmateriaaleja hyödyntävistä tuotteista ja tällaisessa koiraperheessä tämä helppohoitoisista helppohoitoisin matto on ihan ehdoton eteisessä. (Jos kiinnoistuit niin tämä matto on nyt kamppishinnalla Kettukarkki SHOPissa 15.11. 2015 asti.)

Ja onhan tuolla vielä paljon muutakin ihanaa. Juuri huomasin että valikoimiin oli tullut myös L:A Bruketin pyykinpesuaineet. Arvatkaapa vaan alkoiko kiinnostelemaan? Saippuafriikki sisälläni ei malttaisi pysyä housuissaan. Saattaa olla että pistän taas tilausta pian itsekin tehden. En nimittäin voi vastustaa tuota pikku puotia ja sen valikoimia, eikä vähiten siksi että sen pitäjä on armas bloggaajakollegani sekä ystävä. Ei voisi siis parempaa syytä olla tuota kauppaa mainostaa.

In collaboration with Kettukarkki SHOP. I picked out some of my personal favorites for ideas for Christmas gifts to people who have it all. Check the links in the text above to see the full product details.

3 kommenttia:

 1. Oi onpas hauska matto!
  Täytyykin käydä katsomassa kauppaa-kiitos linkistä:)

  VastaaPoista
 2. Kumimatto näyttää kivalta, vaikka ei oikein meidän sisustukseen passaa. Kaunis ja kiva idea kyllä! Ellei remontoimattomasta ulkosaunasta tekisi tyyliltään erilaista :)

  Kuluvat tuotteet on kyllä kivoja lahjoja, varsinkin tuollaiset ei-niin-perusjutut ja sellaisille ihmisille, joilla on jo kaikkea ja jotka saa tyypillisesti kaikkea pientä krääsää lahjaksi.

  VastaaPoista
 3. Tilasin juuri Hamam - pyyhkeitä itselleni ja tuuminkin, että taitaa pitää tilata lisää -oli ne niin makeet...mainio lahjaidea.

  VastaaPoista