sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Makkuukamarissa

Nyt on vihdoin kiire hellittänyt ja ehdin laittaa tännekin pari kuvaa makuuhuoneen uudesta kaapista. Ja niin kun vähän jo kaappia ostaessani aavistelinkin on tuohon huoneeseen luvassa vielä muitakin muutoksia säilytysratkaisujen osalta. Niihin saattaa taas liittyä vähän omaakin "askartelua" kun juuri nyt ei saatavilla sellaisia minulle valmiita ratkaisuja ole, mutta niistä lisää tuonnempana.

Tämä kaappi on kyllä pieni tilaihme. Se on mitoiltaan paljon pienempi kuin musta edeltäjänsä, mutta imee sisäänsä melkein saman määrän vaatetta. Tässä on hyllyt paljon tiheämmässä ja muutenkin koko on kompaktimpi. 

Tilaakin tuli huoneeseen taas rutkasti lisää. Nyt voi jo ihan tanssiaskelia ottaa tuossa. Aiemmat kaapit ulottuivat melkein tuon ruskean lipaston etureunaan asti ja siitä hyvin nyt näkeekin tuon eron. Värimaailmakin muuttui pehmeämmäksi, tosin kaappi näyttää nyt silmiini vähän vaaleansiniseltä vaikka vaaleanharmaana tuon ostin. Sävy on kuitenkin aika vanha ja alkuperäinen ja sitä en lähde muuttelemaan ihan vielä ainakaan. Kiiltokin vielä tallessa.

The new wardrobe in the bedroom. It's so much smaller than the previous black cabinet but holds almost the same amount of clothing inside. I have already planned some new solutions there to store clothing and since there isn't anything available in the markets that suit my needs I think I might need to build something myself again. How exiting.

4 kommenttia:

  1. Upea kaappi ja kaunis väri. Tällaiset aarteet on kyllä harvassa.

    VastaaPoista
  2. Mistä toi ihana matto on ostettu?! <3 vai onko itsetehty?

    VastaaPoista