sunnuntai 2. elokuuta 2015

Värinvaihdos vaunulla

Asuntovaunun toisten sohvien tyynyt kokivat kesän aikana pienen uudistuksen ja värinvaihdon.

 Vanhat tyynyt olivat makuuni liian "kasarit" ja oranssit. Lisäksi se oranssi riiteli noiden kalusteiden punertavan viilupinnan kanssa niin että tuntui kuin kaikki olisivat olleet yhtä ja samaa oranssia eikä mitään eroa sävyissä tahtonut nähdä, varsinkaan oikein aurinkoisella säällä. Uusi sävy sen sijaan on paljon leppeämpi ja huomaamattomampi ja antaa kalusteiden oman värin erottua selkeämmin.

Joku saattaa ehkä huomata tuossa kuosissa jotain tuttua, että on ehkä nähnyt tuon jossain ennenkin. Ja oikeassa tuo joku olisi, nimittäin tämä sama kuosi meillä on olohuoneemme isossa sohvassa.

Muutama vuosi takaperin, kun koirat pissivät toisen samanmoisen, mutta pienemmän sohvamme piloille, otin talteen ja pesin siitä nuo päälikankaat ajatuksella että niitä ehkä tarvitaan joskus jossain ja nyt se joskus sitten tuli. Näillä kankailla verhoilutin asuntovaunun sohvatyynyt oikein ammattilaisella ja aivan älyttömän hienot niistä tulikin. 

Vaunu kun on tehty sillä periaatteella että se on meidän kodin näköinen ja toistelee vähän samoja asioita kun sielläkin on, niin nyt se on sitäkin enemmän kun sohvatkin ovat samanmoiset.

I finally got rid of the too orange look in the caravan and got the pillows of this side couches re upholstered by a professional. The fabric on the new pillows is actually salvaged of our old smaller couch we had few years ago and is the same that we still have in the big couch in our living room. Now the caravan looks and feels a bit more like our home and I like this look much better than the old one. Now the reddish tones of the cabinets look more relaxed and the whole feeling in the caravan is a bit toned down.

1 kommentti: