torstai 6. elokuuta 2015

Keittiössä

Keittiöremonttimme edistyy hyvin, hyvin hitaasti. Olen viimein saanut toisen puolen kaapin yläsokkelin askarreltua ja siihen se sitten taas stoppasi. Alakaapit alkoivat myös kiljua omaa sokkeliaan, mutta ihan vielä en jaksaisi sellaista askarrella, toisen puolen yläkaapit pitäisi löytää ensin. Mutta kivalta näyttää tämä yläkaapisto nyt ja hyvin olen tyytyväinen siihen toiminnallisesti, niin paljon mukavampi kuin ennen.

Toisella puolen on vielä vanha systeemi, jossa tavarat pölyyntyvät kaapin päällä. Osa uudesta kaapistosta on jo autotallissamme, mutta vielä puuttuu paloja joita ei ole etsiskelyistä huolimatta vastaan tullut. Kovin on kuumaa kamaa nämä vanhat keittiökaapit juuri nyt, pitää olla tosi tärppänä jos meinaa tällaisia löytää kun niin nopsasti menevät kaupaksi ja itse en ole nyt jaksanut ihan koko ajan päivystää netin myyntipalstoilla ja Facebook-ryhmissä. Ne löytyy sitten kun löytyy.

Mutta tämä keväällä löytynyt lokerikon runko on jo täyttynyt, tosi paljon nopsammin kuin uskoinkaan. Omasta takaa kun oli aluksi vain muutama pieni laatikko. Aivan ihana lukijani lähetti minulle lahjaksi yhden (kiitos T-M. A.) jota vaalin aarteena ja tiedän tarkoin mikä se noista on ja loput löytyivätkin tältä Hämeen reissulta. Että kyllä nyt kelpaa, ennen kun rakentelen tuon toisen kaapiston uusiksi ja nämä lasilootatkin saavat uuden, hieman leveämmän rungon. 

Siihen asti meillä kokkaillaan keskeneräisessä keittiössä, eikä se haittaa kun kukaan ei sitä oikeastaan edes huomaa. Tällaisessa tyylissä kun tärkeintä ei ole se että kaikki osaset ja kaapistot ovat ihan samanlaisia muutenkaan.

The other half of the kitchen reno is almost finished while the other half is still waiting for me to find suitable old cabinets to build it with. It still works well as a kitchen and nobody has even noticed that it is so different. In this kind of style it's not that important to be exactly the same on both sides.
The set of glass drawers is finished sooner than I anticipated. Lucky me, I thought it would take me years to find them all and now I even have few extras too.

7 kommenttia:

 1. Aivan upea keittiösi on noinkin!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis keittiö kaikinpuolin!!! Ja tuo ensimmäinen kuva erityisesti on niin hurmaava, siitä välittyy upea tunnelma. Mukavaa viikonlopun odotusta ja tsemppiä rempan jatkoon. Hyvin voi tuollakin kokkailla, vaikkei ihan valmista vielä olekaan :)

  VastaaPoista
 3. Täydellinen. Yhtä aikaa tarkkaan mietitty, mutta kuitenkin niin rento ja kodikas. Peukut ja tsemppiä etsintään. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää keittiönne keskeneräisenäkin...:)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää jo nyt, onnea puuttuvien palasten metsästykseen.

  VastaaPoista
 6. On teillä niin kaunis keittiö :) Onnea etsintöihin!

  VastaaPoista
 7. Kaunis keittiö, ihania yksityiskohtia :) Onnea etsintöihin!

  VastaaPoista