maanantai 10. elokuuta 2015

Lomalla

Välistä pitää ottaa vähän rennommin, pakata piskuinen asuntovaunu auton perään ja ajella nätteihin maisemiin nauttimaan suvesta ja hyvästä seurasta. Tähänhän se vaunu on alunperinkin tehty, että voi parkkeerautua melkein mihin vain ja olla kuin kotonaan. Ylemmissä kuvissa majapaikkamme Päijänteen rannalla. Aika hulppea tontti noin pienelle kopille, mutta olipas kuulkaa nättiä, oma ranta ja kaikki.

Tämäkertainen kesäloma kaksistaan pojan kanssa kesti vain vähän reilun viikonlopun verran, mutta siinä ajassa leiriydyimme kahden eri järven rannalle ja vietimme hauskoja hetkiä kahden ystäväperheen seurassa. Välissä ajelimme kauniissa maisemissa ja tietysti käytiin myös vähän kirpputoreilemassakin, mutta siitä tuonnempana.

Olenkohan koskaan laittanut kuvia siitä miltä vaunussa näyttää kun sillä ollaan matkalla? Kotipihassa se on aina niin siisti ja laitettu. Toki täytyy myöntää että vähän siivosin näitä kuviakin varten, noin pienessä tilassa menee äkkiä kaikki hujan hajan jos ei aina pakkaa siististi takaisin kun jotain tarvitsee ja mehän emme pakkaa. Lomalla ollaan lomalla eikä stressata. Sängyt ovat aina petaamatta eikä vaunua sen kummemmin siivoilla kun paikkaa vaihdetaan. Romppeet sisälle, ovi kiinni ja uuteen osoitteeseen. Se on kuulkaa luksusta se että sängyt ovat heti valmiina.

Luksusta on myöskin se että on oma huone jonne voi vetäytyä silloin kun väsyttää. Päiväunoset maistuvat tässä kesämökissä mitä parhaimmalta, omassa rauhassa ja omissa lakanoissa. Ai että. Ja kun ikkunasta näkyy vielä tuollaiset maisemat ei siinä voi kun olla aivan täydellisen onnellinen.

A small vacation with my son in our little vintage Sprite 400 caravan. The scenery in this country is the best in the summer. It is such a luxury to have this small caravan cause one can park it almost anywhere. This time we visited two  different lakesides and had such a great time in such a picturesque places that alone that made this vacation the best so far. 

10 kommenttia:

 1. Ei voisi kyllä olla enää yhtään kotoisampi ja kutsuvampi matkailuvaunu! Ihana että se sai uuden ja rakastavan omistajan/remppaajan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenkin ollut siihen niin tyytyväinen, että pelastin tämän aikanaan täydelliseltä tuholta. Monen mielestä täysin kelvoton raato elää ja voi hyvin :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Onhan tällaisia vanhoja pieniä vielä markkinoilla, tiirailemaan vaan noita auto- ja vaunupalstoja ;-)

   Poista
 3. On kyllä niin ihana tuo teidän vaunu, tykkään kyllä tosi paljon! :)

  me ollaan kans joskus mietitty vaunun vuokraamista ja tuommoisen (meille) erilaisen loman viettoa, vaan vielä ei olla toteutettu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin suosittelen lämpimästi tällaista lomailutapaa. Siinä vaan on sitä jotakin. :-)

   Poista
 4. KIITOS postauksesta!
  Kivat reality-kuvat.
  On se niin ihana...lainaisin, jos saisin !?
  Terveisin Kirsi Maria

  VastaaPoista
 5. Tämä minikoti on kyllä niin söpö, kyllä kelpaa reissailla!

  VastaaPoista