sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Lahjus

Tässä päivänä eräänä, pimeänä sellaisena, valittelin miehelle että kun oikein alkaa masentaa tämä valon ja auringon puute. No, mies kyllä tietää mikä siihen auttaa kun meikäläistä masentaa - kirppuilu tietenkin. 

Suuntasimme siitä sitten Porvooseen ja kiertelimme aikamme kuluksi vanhan kaupungin antiikkiliikkeitä ja siellä sitten ihastuin tähän vanhaan lyhtyyn. Siinä kun arvoin että ostaako vaiko eikö, kun aika tyyris oli, niin mieheni siihen tokaisi että hän sen haluaa minulle ostaa, oikein lahjaksi. Vähän valoa tähän "kaamokseen". 

Hyvin toimi, masennus kaikkosi siltä päivältä ja vieläkin tulen hyväntuuliseksi tuota katsoessani. Pidän siinä patterikynttilää päällä koko ajan. Se on niin hauska iltaisin ja öisin kun on pieni tuikku jossain päällä. Ja noin nättikin vielä.

The other day I was a little blue because there has been no sun for ages and the dark and gloomy weather was putting me down. My husband then suggested some retail therapy and we went fleamarketing to Porvoo. From the antique stores in the old town I spotted this cool vintage railway lantern and as I was wondering whether to buy it or not my husband told me he was going to buy it, as a present for me. I believe I have the coolest hubby in the world!

14 kommenttia:

 1. Ihana ele ja ajatus. Terkkuja miehelle! Pitääpä vinkata tästä omallekin... ;)

  VastaaPoista
 2. Valoa, lämpöa ja rakkautta. Näin saavat esineet uuden merkityksen. Olipa mukava lukea tänä tarina.

  VastaaPoista
 3. Kyllä olis täälläkin kaikonnut ☺ Vaikka ei mulla kyllä sellaista olotilaa ole vielä näkynyt ☺
  On se vain simple beautiful ! Ihana mies !

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä - hieno lyhty ja hieno mies.

  VastaaPoista
 5. On se kyllä aika helmi. Melkein punastelee täällä kaikista kehuistanne :-)

  VastaaPoista
 6. Upea lyhty! Ja ihanaa, että miehesi halusi sen sinulle ostaa <3

  VastaaPoista
 7. Valoa kohti! Ihana teko! Hyvä mies sinulla!

  VastaaPoista
 8. ihana lyhty! näyttää vähän sellaselta juna-asemien lyhdyltä :)

  VastaaPoista
 9. Hei voiskohan sun mies alkaa pitään jotain kursseja muille miehille? Sellaisia käytöskoulutapaisia, joihin ne vois aina viedä muistinvirkistykseen?

  Sen kurssin vois sitten jakaa erilaisiin opintojaksoihin kuten "kuivaharjoittelu kukkakaupassa" ja "yllätysillallisen suunnittelu" ja "jalkahieronnan ABC" ja sit kans toi "antiikkiostokset rakkaalle" olis aika pakollinen :D

  VastaaPoista
 10. Jos mun mieheni huomaisi tuolla tavalla piristää niin saattaisin olla vähän nuupahtanut melkein joka päivä.. nimim. krooninen kirpparihimo :D

  VastaaPoista