sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Yhden aikakauden loppu on uuden projektin alku

Olin koko talven miettinyt ja suunnitellut jotain kivaa uudistusta pihallemme ja kun kevät vihdoin koitti oli päätökseni valmis; huvimaja sai luvan lähteä. Se oli pihallamme jotenkin täysin tyylimme vastainen ja koskapa emme sitä juurikaan edes käyttäneet (lue : lähes ollenkaan) oli päätös varsin helppo tehdä.

Koitin eilen leikkiä surullista jättäessäni jäähyväisiä majalle, mutta ei se oikein edes onnistunut. Majan uudet omistajat (ystäväperhe naapurikunnasta) olivat siitä niin riemuissaan että kaikki haikeuden rippeetkin vaihtuivat iloon siitä että vihdoin pääsee maja oikeaan  käyttöön eikä vain tönötä turhanpäiväisenä koristeena.

Parissa tunnissa oli maja purettu ja pihallemme jäi vain tyhjä kolo odottamaan uutta täytettä. Toiset sanovat että hurjan autiolta näyttää mutta minun silmäni on jo tottunut. Ehkä näen siinä jo sen tulevan, suunnittelemani kasvihuoneen ja huvimajan yhdistelmärakennelman niin selvästi etten edes osaa huomata siitä jotain nyt puuttuvan.

The gazeebo in our yard moved away yesterday. I had been planning on getting rid of it for a while now sice it was so not our style and we hardly ever used it. It's no point having a gazeebo on ones yard just for decoration.  I have new plans on that spot and can't wait to get the building started. The result will be a green house / gazeebo I've longed for years and hopefully it will be in good use by the end of next month.

2 kommenttia:

  1. Voi kun saisikin jostain käytetyn huvimajan! Uudet on niin kalliita, että käytetty vois olla vähän halvempi, eletään toivossa :) Hyvää Pääsiäisen jatkoa!

    VastaaPoista
  2. http://ottiiliansisustusajatuksia.blogspot.fi
    Sesse, sattumalta tiedän käytetyn huvimajan, joka etsii uutta kotipihaansa. Otapa yhteys Ottiiliaan.

    VastaaPoista