tiistai 16. heinäkuuta 2013

Vaihtelu virkistää

Koskapa olen hankkinut olohuoneeseeni liian suuren sohvan en voi leikitellä huoneen sisustuksella järjestystä muuttamalla, sohva kun ei yksinkertaisesti mahdu huoneessa mihinkään muualle. Sohva määrää myös kivasti muiden kalusteiden paikan niin että sisustusleikit olohuoneessa jäävätkin usein varsin pienimuotoisiksi, kuten nytkin. Sohvasta en kuitenkaan ole vielä(kään)valmis luopumaan koskapa sitä mukavampaa sohvaa ei varmaan ole olemassakaan.

Tämä suuren suuri muutosleikkini tällä kertaa on siis se että vaihdoin kellon ja taulun paikkoja keskenään ja lisäsin ötökkätaulun kehyksiin pienemmän taulun sisälle ikään kuin kontrastiksi ja jännäksi yksityiskohdaksi. 
Rakastan kaikkia ötököitä kunhan ne eivät vain liiku. Nämä kuivatut veijarit lasin takan ovat suht turvallisia. Tosin ihan vähän pelottaa jos jonain päivänä joukosta puuttuukin yksi... No niin kauan kun se ei ole tuo skorpioni kaikki on hyvin - ainakin melkein.

Sometimes I really need to change something in the living room but since the couch is way too big to be placed anywhere else than where it sits now and the rest of the furniture go with the couch I can't really do much ,unless I change the couch and that I'm not yet ready to do. It's far too comfortable.
So I need to work with the little stuff. This time I switched the places of the wall clock and the old frame. I added a smaller frame inside to give it a little contrast and excitement.
I just love bugs in all forms as long as they don't move - at all - ever. These guys are relatively safe. All though what if one day I notice that one is missing...? Oh, well as long it's not the scorpion.

1 kommentti:

  1. Täällä vähän sama ongelma, sohvanmöhkäleitä vaan on siunaantunut kaksi ja iso kaappikin on vielä pultattu seinään kiinni. Ekstrana vielä olkkarissa sijaitsee myös kynsistudioni. Ei siiä paljoa huonekaluja pyöritellä :)
    Mutta ihania pieniä muutoksia olet saanut aikaiseksi :) Makea tuo kehys!

    VastaaPoista