keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Kystä kyllä

Viikonloppuna meillä vietettiin rippijuhlia. Minulla usein käy juhlia järjestellessä niin että muistan kuvata aluksi ruokapöydän antimet ja sitten en ehdikään enää kuvata mitään muuta. Nämäkään juhlat eivät siinä olleet poikkeus. Onneksi muillakin oli muassaan kameroita ja muistoksi sain muutakin kun nämä kuvat herkkutarjoiluista.

Itse tein kaiken muun paitsi kalakakun. Sen teki ystäväni ja yksi lapseni kummeista Rouva Hyypiö. Ja täytyy sanoa että tuo oli ehdottomasti makein kala mitä olen koskaan syönyt ja itse rippilapsen lisäksi ehdottomasti päivän kuvatuin kohde.

We had a confirmation party last weekend. As I usually do I forgot to take pictures of the party and the guests but remembered to take some of the delicacies before the guests arrived. Oh, well. Luckily I wasn't the only one with a camera.
I made all of these treats except the pike cace. That was made by my friend and one of the godmothers of my son Mrs. Hyypiö.

12 kommenttia:

 1. Mulla on monesti sama ongelma. Sitten jos niitä kuvia muistaa ottaakkin, ei itse ainakaan ole yhdessäkään kuvassa :) Ihanan näköiset tarjoilut teillä on olleet!

  VastaaPoista
 2. Nam ! Mitä herkkuja :) Tommonen kalakakku olis varmaan mun miehelle mieleen !

  VastaaPoista
 3. Kyllä Rouva Hyypiö vaan osaa. Hieno on kala!
  Mutta hyviltä näyttävät muutkin tarjoilut. Mulla on muuten toi sama kuvausongelma. Kun kynttilät on puhallettu, kuvia ei enää oteta :)

  VastaaPoista
 4. Oi voi mitä herkkuja, salaatit näyttää kyllä erityisen herkullisilta :)

  VastaaPoista
 5. Oi wau mitkä tarjoilut! Huikea kalasaalis pöydässä... ;)

  VastaaPoista
 6. Oli niin herkullista! T: Mohomaha!

  VastaaPoista
 7. Herkuilta näyttävät kaikki. Olisipa kiva tietää, mitä tuon kalansaaliin sisällä on.

  VastaaPoista
 8. Makoisat tarjoiltavat....:)
  Onnea rippilapselle♥

  VastaaPoista
 9. Onnea nai...luvansaannista.

  Halusin kertoa, että hölmistyin Marian ja Rouva Hyypiön "yhteydestä". Ei sillä, että siinä sinänsä olisi mitään ihmeellista tai outoa, sillä tiettävästihän maailma on pieni... Mutta kuinka ollakaan Hyypiön elämää ja Sisustusmania ovat lempiblogini: Hyypiö on suosikeissa ekana ja Sisustusmania tokana, ohoh! ...ja täysin tietämättömänä tästä yhteydestä olen teitiin niin koukussa. Jatkakaa samaan tyyliin, ilahdun aina niin teidän juttujenne parissa (oma sisustus on skandinaavista maustettuna ripauksella romantiikkaa).
  T.MariH

  VastaaPoista
 10. "Herkkua on siinä monenlaista..." Makoisat kekkerit olette järjestäneet!

  VastaaPoista