keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Dust

Vihdoin eilen illasta pääsin aloittamaan rappauksen purkuoperaationi. Homma eteni aluksi vauhdilla, mutta tyssäsi sitten järjettömän pölyämisen johdosta. Pitänee tehdä tuo tapojeni vastaisesti hieman hitaammalla tahdilla. 
Alta löytyvä tiilimuuri ei toistaiseksi näytä vielä kovin vakuuttavalta. Alkaa olla selvää että vähintäänkin saumat olisi uusittava jotta siitä järkevän pinnan saisi. Minun silmiäni hieman häiristee myös muutaman tiilirivin vinous keskellä muuria. No, ans kattoo ny ensin vielä miltä tuo toinen puoli näyttää, suunnitellaan loput toimenpiteet vasta sitten .

The plastering is coming off really fast but the job is still slow because the dust is overwhelming. The wall behind doesn't look perfect but I think I might be able to fix it to look better. We'll see after I finish this job first.

14 kommenttia:

 1. Oho, täällähän on aloitettu oikein kunnon operaatiot! Aletaanpa seuraamaan mihin asti se oikein aikoo purkaa.. :)
  -Helena ja Blackie-

  VastaaPoista
 2. Minusta tuo näyttää upealta. Toista voi tietenkin olla kunto..
  Topukka

  VastaaPoista
 3. Tuohan näyttää aivan täydelliseltä!

  VastaaPoista
 4. Mitä se haittaa muutaman rivin vinous, vanhassa talossa yksi sun toinen paikka pn vinossa ja vähän sinne päin.

  VastaaPoista
 5. Hei, Maria!

  Ihanalta näyttää tuo teidän tiiliseinä. :) Meillä on asumuksena rintamamiestalo alkuperäisine puulattioineen ja on ihana fiilistellä toista rintsikkaa blogisi välityksellä. :) Meillä lähti keskikerroksen pikku-wc:stä rappaukset purkuun alkutalvesta ja täytyy sanoa, että tulipa mahtavaa jälkeä! Paljastunut tiilipinta harjattiin puhtaaksi teräsharjalla ja päälle sudittiin erikeepperin ja veden seosta (muistaakseni suhteessa 1:3). Pinta pysyy nyt pölyämättömänä, eikä edes kiiltele! Ja tuon pitäisi nyt sitten kestää mahdolliset myöhemmät pintakäsittelyt, mikäli joskus tuohon kauniiseen tiileen kyllästyy. :)

  T: Miumali

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos vinkistä, tuota täytyy kokeilla täälläkin! :-)

   Poista
 6. Munkin mielestä tuo näyttää aivan ihanalta!

  VastaaPoista
 7. Aivan ihanaa tiiliseinää, niin täydellistä rosoineen ja vinouksineen.

  VastaaPoista
 8. Samaaa mieltä, hyvältä näyttää! Mutta kunto on tietysti ensimmäinen asia, muut seikat tulee sitten.
  Ah kuinka muistan sen pölyn..yök. Mutta onneksi tuo lähtee käsin! Voit vain kuvitella mitä se on hillittömän koneen kanssa..
  Tsemppiä urakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostan hattua teidän urakalle. Tosiaan en voi edes kuvitella mitä se olisi koneen kanssa.

   Poista
 9. Mua kiinnostaisi, että mitä palotarkastaja sanoo. Mulla on hämärä muistikuva, joka sanoo, että piippua ei saa ainakaan jättää pelkälle tiilelle, siinä täytyy olla rappaus. Jollekin oli vastaavasta remontista huomautettu, että nou nou.

  Voi mun harmaita aivosolujani, missähän siitä oli juttua.

  VastaaPoista
 10. Mie oon tehny tuon saman meidän saunassa ja ei siihen ainakaan palotarkastaja oo puuttunu.(viitaten edelliseen kommenttiin.) Juu pölisee se mukavasti ja sitä irtopölyä tulee jatkossakin jos sitä erehtyy koskettamaan. Teräsharjalla vaan tiilet puhtaiksi ja nätti tulloo!!

  VastaaPoista
 11. Jännää! Työtähän se vaatii ja pölyssä elämistä, mutta hieno siitä tulee, mitä sille nyt päätätte tehdä. :)

  VastaaPoista