keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tuuletin

Olen aina halunnut oikein hienon vanhan pöytätuulettimen, mutten ole uskaltanut oikeaa vanhaa ostaa ja uusissa ei vastaani ollut tullut sopivasti vanhan näköistä. Tänään kirppistellessä huomioni kiinnittyi tähän kaunokaiseen. Huokaillen sitä katselin ja ajattelin, että olisipa vain uusi niin ostaisin pois. Hämmästykseni oli suuri kun huomasin valmistajan laatan koneen kyljessä. Siis Ikean malli! Koskas se tuollaisia on valmistanut?  Ostin pois, kun kerran toimikin vielä.

I've dreamed of a vintage table fan for ages. I did't want a real old machine since one can't really trust they are safe to use and the new ones I have seen just didn't  have that special something. Today, at the flea market I saw this beautiful one. I turned it around in my hands sighing "if only this was new" and to my surprise there was an Ikea tag on it...  Since when has Ikea made these? I just had to buy it. It can't be too old if it's Ikea.

5 kommenttia:

 1. Jostain toisesta blogista tänne löysin ja tuo asuntovaunu sai mielenkiintoni heräämään. Jään seuraamaan sen etenemistä. Ulkomaisista blogeista olen seurannut, miten vanhoja vaunuja on peruskorjattu ja tuunattu ja vaikka mitä *huoks*. Omaan vaunuuni just vaihtamassa verhot valkoisiksi tylsien beigen väristen tilalle. Sit joskus olils tarkotus istuinpehmusteet korvata muilla kuin "eiminkään-värisillä". Mut tzemppiä sulle!

  VastaaPoista
 2. Ostin saman tuulettimen ikeasta ehkä joskus 15 vuotta sitten. Toimii vieläkin, vaikkei tosin tuuleta enää kuin yhteen suuntaan, se lakkasi kääntyilemästä aika pian.

  VastaaPoista
 3. Ainakin ulkonäkö on kuin Ferrarilla! Oiskohan niitä vielä Ikealla?

  VastaaPoista
 4. No onpa pähee vekotin, tollasen mäkin tahdon! Meillä kyllä on aika retro Elexin tuuletin mutta se todella ei ole ulkonäkönsä puolesta mikään sisustusjuttu :(

  VastaaPoista