maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kärsimätön

Ensimmäisen maalikerroksen kuivuttua en malttanut odottaa enää hetkeäkään vaan ruuvasin lampun paikalleen keittiöön. Toisen maalikerroksen voin hyvin lätkiä lampun roikkuessa tuossa, pääasia oli että pääsin näkemään kuinka hienolta se nyt (melkein) valmiina näyttää.

I just wanted (so bad) to see how the lamp looks over the table that I ended up putting it there even the paint job isn't quite finished yet. I figured I can paint the rest of it right there. And may I say, it looks purrrrfect!

30 kommenttia:

 1. Siis aivan uskomattoman upea varjostin...voi että,,mitä kaunista sitä saa,kun vähän inspiroi....siis tuotahan luulis ihan joksikin desain-tuotteeks...:)

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtava! Niin huippu idea!!!

  VastaaPoista
 3. Eipä uskoisi lamppua katsomalla, mistä ovat raaka-aineet!
  Upea!
  Sinun pitää ruveta myymään näitä tuotoksia.
  Mitenkäs asuntovaunu-projekti etenee? Monta kertaa olen sitä mielessäni (uteliaana) miettinyt...

  VastaaPoista
 4. Hieno idea ja komealta näyttää melkein valmiina.

  Ja mie niin kuolaan tuota keittiöö :)

  VastaaPoista
 5. No jo vaan ja aivan uniikki, upea kertakaikkiaan!!

  VastaaPoista
 6. Sinä osaat kyllä hienosti yhdistellä tavaroista jotain aivan uutta. Ja osaan kuvitella tuon tunteen ettei malta odottaa että pääsee mallaamaan paikalleen =D Meillä rakennusprojekti on vasta perustuksissa eli paljon ei hyövää mallailla ja fiilistellä...

  VastaaPoista
 7. Sinulla on taito jakaa hykerryttäviä ideoita ilmoille! Omatkin sormet syyhyäis päästä toteuttamaan kaikkea..itsellä aikaa vain ei tahdo löytyä pienten lasten kanssa. Siispä jatkan tuotostesi ihailua :)

  VastaaPoista
 8. Hyvänen aika miten onnistunut tuunaus! Mahtavia kuvia myös. Näkevätätkö vanhat silmäni oikein; onko pöydällä kaksi marimekon Artturi- lasia?

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kauniit kehuistanne. Tämmöinen valaa itselleni lisää uskoa ja uskallusta askarrella jatkossa enemmänkin :-)

  Rouva Kivitikka, asuntovaunuprojekti etenee hitaasti mutta varmasti. Paraikaakin sitä tuolla pihalla hikisenä laittelen. Laitan raporttia siitä lähipäivinä.

  Raija, Vanhat silmäsi näkevät ihan oikein. Bongasin noita neljä kirpparilta kahden euron kappalehintaan :-)

  VastaaPoista
 10. No siis siitähän tuli aivan huippu!! Hieno idea! Kiitos!

  vakkarivieras

  VastaaPoista
 11. Mikäli minulle annettaisiin emalivati, vanha lämmittimen osa ja vapaat kädet, niin mitään tälläistä en edes ymmärtäisi niistä valmistaa. Olet taitava!

  Odotamme sivupalkkiin jonkinnäköistä Diagnoosi-kauppaa ilmestyväksi, minä ainakin tulisin ostoksille. Siellä voisi olla vaikka lamppuja myynnissä....

  VastaaPoista
 12. Aivan mielettömän upea lamppu!!

  VastaaPoista
 13. Blogistasi saa aivan mielettömiä ideoita! Ja tuo lamppu.. yksinkertaisesti hieno!

  VastaaPoista
 14. Se on ihan mielettömän upea!!!

  VastaaPoista
 15. Upea muutos taas! Näiden uniikkien juttujen vuoksi blogiasi on niin mielenkiintoista seurata. :)

  VastaaPoista
 16. Mielettömän upea...mulla taitaa olla kans joku vastaava viritys ja emalivateja... Tosin miljoona muutakin pikku projektia, jotka oottaa kesälomaa, kun kirpparilta vaan jää aina käteen jotain, jota voi joskus myöhemmin tuunata ;-)

  VastaaPoista
 17. Tosi, TOSI hieno!! :D t. Tiina

  VastaaPoista
 18. Tästä voi jälleen ottaa mallia... ja katsella romusilmällä ympärilleen

  VastaaPoista
 19. Tuo on kyllä niin upea!! Saanko udella millä maalilla maalasit valaisimen?? Itse pitäisi maalata yksi kromin värinen metallivalaisin, mutta pelkään pistäväni sen pilalle huonolla maalivalinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä maalia ei enää suomesta saa (Sadolinin puu- ja metallimaali) jolla lampun maalasin, mutta metallimaaleja on olemassa muitakin ja esim. spraymaalilla saa oikein hyvän pinnan metalliin.

   Poista
  2. Spraymaalia olinkin ajatellut alunperin. Täytyypä siis rohkeasti vaan pistää homma käyntiin. Kiitos vastauksesta :)

   Poista