keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Hieman edistystä jo

Pikkuhiljaa on tässä vaunua askarreltu. Kovin kiireellä ei tuota voisi tehdäkään, ettei kauniit kesäpäivät menisi ihan työnteoksi. Ja sitäpaitsi hitaastihan se hyvä tuli, vai miten se nyt meni.
Keskimmäisessä kuvassa näkyy, mitä seinäpahvien takaa löytyi, tai tässä tapauksessa ei löytynyt. Uusi runko rakennettiin pitkälti arvaamalla ja vanhaa ehyttä runkoa jätettiin sen verran ettei ikkunaa tarvinnut alkaa irrottamaan työn ajaksi. Ah, yksi neljäsosa vaunusta jo melkein valmiina. 

Little by little, step by step. It's been fun so far to do this even though it looks like hell in the middle picture. I really had to use my imagination to figure out how the framing should be built since there was so little left of the original. 

7 kommenttia:

 1. Ihana kuulla ja nähdä miten projekti etenee ;-D
  Ja onneksi ulkopuolella on jo valmiina aurinkotuoli ja pöytä!!!
  Innolla odottelen jatkoa...

  VastaaPoista
 2. Meillä on samanlainen projekti menossa. Tuo ihana aurinkotuoli ja grilli meiltä vielä puuttuu :o)
  Tsemppiä vaan ja aurinkoista kesänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Hienosti se edistyy! :) Totta, hitaasti hyvä tulee, koska tulee varmasti tehtyä huolellisemmin. Sama mulla kirjakaappia kunnostaessa, vähän kerrallaan tehden, niin että saa nauttia myös kesästä ulkona.

  VastaaPoista
 4. Meidan ensimmainen asuntovaunu oli juuri taman nakoinen joskus 1970-luvun alussa....
  Siina oli alaosa raikean sininen.
  Projekstisi nosti esiin kivoja lapsuudenmuistoja!!!

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa. Oot aika taitava kuule.

  VastaaPoista
 6. Tää on ihan aidosti ehkä magein juttu koskaan, mitä oon kenenkään nähnyt tekevän! Meinaatteko saada siis ihan ehdan ja toimivan vaunun, jos näin niin ilmoittakaahan sitten minne neitsytmatka suuntaa, mä tuun fanittaa sinne johonkin matkanvarrelle ;)

  VastaaPoista
 7. Hansu, juu se olisi tarkoitus :-) Neitsytmatkasta ilmoitan heti kun kärry on taas vetokunnossa ja rekisterissä (toivon mukaan tämän kesän aikana).

  VastaaPoista