tiistai 31. tammikuuta 2012

Yöpöytä

Makuuhuone on kaivannut toista yöpöytää jo pitkään. Paikalla ennen ollut tuoli ei oikein toiminut tehtävässään vaan keräsi jatkuvasti ylleen kamalat määrät vaatteita ynnä muuta ja aiheutti enemmän haittaa kuin hyötyä olemassaolollaan. Aivan tavallista yöpöytääkään ei voinut tuohon oikein ajatella kun tuosta vinnin ovesta pitää päästä kulkemaan silloin sun tällöin ja kovin työlästä olisi joka kerta ruveta huonekaluja edestä pois siirtelemään. Pyörät oli siis ehdottomasti saatava ja niiden pyörien mukana tuli tämmöinen ikean alunperin kait kylppäriin tarkoitettu kärri. Tarpeeksi pieni jottei siihen kerry vaatevuorta päälle ja tarpeeksi näppärä siirtää pois edestä vinnille päästäkseen.

I really needed a second bedside table to the bedroom, preferably one that could easily be moved so I can get to the attic every now and then. I found this Ikea's bathroom cart and alltough it seems a little bit too small for the space, it suits my needs perfectly.

7 kommenttia:

 1. Makee :) etten sanois!

  VastaaPoista
 2. Ajaa hyvin asiansa:)

  Mukavaa alkavaa helmikuuta!

  VastaaPoista
 3. Meillä on tuosta samaisesta kärrystä tuunailtu monitoimikoneen alusta keitiöön.Näppärän kokoinen (ja kivan näköinen) kapine. :)

  VastaaPoista
 4. Oh miten hyvä! Tekis mieli matkia, kun sopisivat niin meillekin yöpöytää vailla oleville.
  Mutta meillä on jo samanlaiset sängytkin.. :D

  VastaaPoista
 5. Mulle tuli ensimmäisenä mieleen lääkärin/sairaanhoitajan apupöytä. Hämmästys oli suuri kun selvisi ikealaiseksi!
  Hieno on ja sopii tähän tarkoitukseen loistavasti!

  VastaaPoista
 6. Ruusa, mikä estää matkimasta? anna mennä vaan jos siltä tuntuu :-)

  VastaaPoista
 7. Hieno kärry. Ja täytyy sanoa, että sinulla on muutenkin aivan todella mahtava sisustustyyli! Kahlasin koko blogin läpi, kun löysin tänne Kodin Kuvalehden jutun perusteella :-). Voi kunpa oma rintamamiestaloni olisi yhtä kaunis!

  VastaaPoista