maanantai 23. tammikuuta 2012

Kuva

Sain vihdoin hankittua itsellenikin yhden Marianne Niemisen aivan ihastuttavista töistä. Pieni nimetön taulu etsii vielä oikeaa paikkaansa ja on tällä hetkellä sijoitettuna makuuhuoneen seinässä sattumalta olleeseen naulaan. Taulu on maalattu ihan vastikään ja öljyväri pellavakankaassa tuoksuu vielä vienosti, mikä tuo makuuhuoneeseeni jännittävän ateljeemaisen tunnelman.

I finally got my hands on a Marianne Nieminen painting. This gorgeous picture is still looking for it's place in my home, but meanwhile hangs in a nail I found on my bedroom wall. I just love the smell of the quite fresh oil color on it.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on yksi Mariannen työ ja toinen varauksessa.Rakastan!En todellakaan ole mikään taiteen asiantuntija mutta Mariannen töissä on jotain valtavan puhuttelevaa.

    VastaaPoista
  2. On kyllä osuvan ts. hyvän värinen teän ihanaan kottiin :) Anteeksi ko mie vaan kehua retostelen koko ajan kaikkea täällä mutta mie oon ihan innoissaan ja haltioissaan ko löysin sinun blogin ja sinun ihanan ja idearikkaan kodin :D Vielä vaikka kuinka paljon sellailematta postauksiaki :)

    VastaaPoista