maanantai 9. tammikuuta 2012

Sirkusvalot

Ebba Masalinin aiheuttaman lumipalloefektin ensimmäinen kohde oli valaistus. Makuuhuoneessa joskus ennenkin olleet sirkusvalot palasivat takaisin ja täytyy kyllä sanoa, että elämä yhden 60 watin kanssa ei ollut ihan yhtä hienoa kun elämä himmentimen perässä olevien 20 x 25 watin kanssa (yht. 500W) Nyt näkee taas talviaikaankin ottaa kuvia makuuhuoneesta, paha vain että näkee myös pölyn ja villakoiratkin. No onneksi voin helpolla ranneliikkeellä kääntää himmennintä kunnes huone näyttää taas siistiltä.

I once had these light ropes in my bedroom before and now they are back. I must say that living with dimmeable 500 wats is a whole different story than living with mere 60W.

6 kommenttia:

 1. Ihanat samettiverhot!!
  Hauska lamppuidea.

  VastaaPoista
 2. Masalin sopii oikein hyvin miljööseen.

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen tuo lamppu jutska :)
  Minun tätyy tuottaa sinulle pettymys, kun kirjoitin siitä isöäidin neliöistä tehdyn ison maton no ensin olin virkannut kahdeksan neliöö ja yksivärisinä en tykänny purin kaikki tekelleni ja uusi aloitus sitten tein 12 isoa neliöö 35x35cm kaikki meni hyvin kunnes liitin palat matoksi ja mitä teinkään virkkasin ne samalla kuteella yhteen kuin oli se kude millä olin neliötkin virkannut, joten matosta tuli tooossiii painava ja vino kuin mikä siis ei hieno ollenkaan... edessä oli purku ja miten neliöille kävi ne veny reunoistaan, näppäränä tyttösenä virkkasin kaikkiin neliöihin uudet reunat se onnistui kyllä eikä venymiä enää missään....huh huh..ja sitten meni kyllä mattoilu into ja syvä pettymys siitä ettei mitään mattoa ainakaan tule no kuule mie keksin että neliöt sopii kooltaan nyt jalkarahini päälle, joten virkkasin ohuemmalla langalla palat hupun muotoon ja juuu kyllä siitä hieno tuli MUTTA nyt kun ostin uuden maton olkkariin en tiedä värit ei nyt täsmää sisustuksen kanssa tosin jalkarahinhan voi toki laittaa minne vaan kun ei ole suuren suuri..eli jäljellä on nyt 7neliöö ja ehkä teen neljästä palasta pienen maton veskiin..mie oon oikea mämmikoura välillä mutta pienestä en säikähdä ja suunnitelmissa on sisustukseen sopivat värit uuden 5neliön virkkamiseen rahin päälle siis olkoot nyt semmoinen kuin on..laitan itseni omalla nimellä ja löydät sitä kautta sen blogini mutta kuvia en laittanut vielä kun on siivous päivä ja ehkä myöhemmin saan ne kuvat sinne rahista..
  Mukavaa tät päivää sinulle :) (Niin kun aikaisemmin kommentoin anonyymina..)

  VastaaPoista
 4. Ihana tyylikäös yhdistelmä tuo samettiverho ja taulusi.

  VastaaPoista
 5. Olen epätoivoisesti yrittänyt etsiä "sirkusvaloja" ulkokäyttöön. Mistähän olet mahtanut löytää omasi? Jos tämä etsivätyö lähtisi etenemään :)

  VastaaPoista