torstai 20. lokakuuta 2011

Ruma vs. kaunis

Ajattelin laajentaa kotini kuvakulmien repertuaaria kuvaamalla myös niitä nurkkia jotka yleensä jätän piiloon jonkin (omasta mielestäni) epäesteettisyyden vuoksi. Tässä siis kesällä ostamani soitinarkku paikoillaan sisustuksessa. Arkku on kovin söpö vaikka hieman piiloon jyhkeän sohvan taakse jääkin, mutta mielestäni kaikkien asioiden ei aina tarvitsekaan olla hienosti esillä. On paljon mielenkiintoisempaa kun sisustuksesta löytää jotain yllätyksellistä ja ei-niin-silmiin-pistävää.
Ja se ruma asia tässä kuvassa? Tarvitseeko sitä edes ääneen sanoa, tuo ilmalämpöpumppu tuossa keskellä seinää tietysti. Oikea silmäsärky. Onneksi se tuosta siirtyy pois jossain vaiheessa päätäni kivistämästä.

I've decided to show off all the corners of my house even tough there's something there I don't love. In this pic the eyesore is that hidious air pump on the wall. Let's just pretend you don't see it and focus on other things like the old trunk that has found it's place in the living room. It's a bit hidden, but I think it makes it even more interesting that way. 

10 kommenttia:

 1. ..No totta. Ihanuuden keskellä yksi yksinäinen ei niin ihanuus. Sama homma meillä. Huohh. Erona vaan että se seinä on vielä oranssi, eli JOO..kyllä näkyy oikein loistamalla silmään. Huohh.

  VastaaPoista
 2. No sentään on valkoinen seinä ja valkoinen pumppu, ei tuo niin pahasti silmään pistä vaikkei mikään kaunotar olekaan!

  VastaaPoista
 3. Mun silmät nauliintui tuohon lamppuun!!!! Ihana!!

  VastaaPoista
 4. Mun silmät myös! Aivan ihana lamppu!

  VastaaPoista
 5. Minulla on aika tarkka sisustussilmä ja ilmalämpöpumppu ei tosiaan ole mikään maailman kaunein esine... Mutta jotenkin se on vaan lakannut pistämästä silmään, varsinkin kun ei tuijota sitä vaan kokonaisuutta. Käyttötarkoitus on kuitenkin se tärkein juttu. Eikös markkinoilla ala olla niitä tarkkojen makuun suunniteltuja, esteettisiä ilmalämpöpumppuja? Hinnatkin ovat varmaan kohdallaan. :/

  VastaaPoista
 6. aNNa ja Tsäp, kiitos vain, lamppu on itse kasaamani vanhasta lampunkuvusta ja kameranjalasta :-)

  VastaaPoista
 7. Rohkeaa... Meitsi blokkaa lämpöilmapumput aina pois kuvista. Ja miksi ihmeessä niitä ei saa peittää edes harvalla ritilällä???

  VastaaPoista
 8. Noi kaikki lämpöpumput on miesten suunnitelmia. Jos ne olisivat naisten käsialaa, niin niitä löytyisi eri väreissä ja muodoissa. Joku keltainen kala.lämpöpumppu vois olla hauska :) Tai oranssi porkkana-pumppu :)

  VastaaPoista
 9. Hei, mitä sävyä tuo teidän vaalea puulattia on? Valkoista mutta se sävy kiinnostaisi :D Onko ollut toimiva ratkaisu tuo hyvin vaalea puulattia? Itsellä lattian maalaus edessä ja vaaleaa haaveilen niin käyttökokemukset kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 10. MyWayToGet these numbers down, Maalin sävy on 4737 ja on ollut ihan oiva väri lattiassa tuo vaalea. Ei yhtään sen hankalampi kuin mikään muukaan väri lattiassa. :-)

  VastaaPoista