sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Klapikori

Edellistalven klapihyllyt oleilevat vielä huvimajassa enkä raaskinut niitä sieltä vielä siirtää takaisin työhuoneeseen niin kokeilin vanhaa rautaista pullokoria klapitelineeksi. Kovinhan tuo on nätti noinkin. Ja nyt kun ei vielä tarvitse lämmitellä ihan joka päivä ei tarvitse huvimajan hyllyjä vielä (toivottavasti) pitkään aikaan.
 
I didn't want to take down the shelves in the gazeebo just yet (to hold the firewood in my den) so I tried out the old bottle crate. It looks quite pretty and since I really don't need that much firewood yet I think I can leave the shelves happily in to the gazeebo for a while.

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!
  Puutalkoitten parissa meni täällä eilinen päivä kun heiteltiin 4 kuutioo kellariin, ihanaa kun pääsee kohta polttamaan :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä...hyvältä näyttää...niin sitä vain keksitään uusio käyttöä kaikenlaisille esineille:)Kiva vain ..

  VastaaPoista
 3. Ei hullumpi idea. Pitääpä suorastaan laittaa korvan taakse, tuommoisia on muistaakseni Billnäsin rakennusapteekissa =) Klapikorit kun eivät tahdo millään kestää kovaa kulutusta

  VastaaPoista
 4. Kiva klapikori :) Meilläkin etsinnässä jokin kiva!

  Sinulle on tunnustus blogissani! :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis idea/toteutus! <3 Ja tuo pönttöuuni. On ne niin kauniita! Nykyasunnossa on kaksi, mutta maalaamattomia, joten tuo pelkkä siknitty peltikuori ei näytä kovin kauniilta. Puut säilytetään vanhassa mattavalkeaksi maalatussa pärekorissa, isossa sangallisessa sellaisessa.

  VastaaPoista
 6. Tunnelmasta, ajatuksista, ihanuuksista, kauniista kuvista, rauhallisuudesta ja koukuttavuudesta - löydät blogistani jotakin! :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis kokonaisuus!

  Pystytkö pitämään tuota kasvia tuossa uunin päällä lämmityskaudellakin? Eikö se kärsi uunin lämmöstä tai kuumuudesta?

  VastaaPoista
 8. Jossain 1800-luvulle ajoittuneessa sarjassa, elokuvassa on silmiini osunut ko."pullokori", joka on pimeillä kujilla toiminut klapien siinä palaessa valonlähteenä ja saattoihan sen loimussa lämmitelläkin.
  "äet"

  VastaaPoista
 9. Mukavan rouhea klapikori. Ihailen sun luovuuttasi.

  VastaaPoista
 10. Suvi, tämä pönttö ei kuumene päältään ollenkaan joten kasvia pystyy pitämään tuossa jos hiljasia tulia polttelee. Kovilla tulilla takan kyljet kuumuu liikaa.

  Äet, Uon kattonna varmaan sammoo ohelmaa kun muistan kanssa nähneeni. Plantagenissa oli kesällä tollasia koreja myynnissä juurikin puiden polttelua varten.

  VastaaPoista
 11. ^ Clas Ohlsonilla on tuollaisia nytkin myytävänä!

  VastaaPoista