perjantai 7. lokakuuta 2011

Mustahan siitä sitten tuli

(Ensinnä pahoittelut kuvien huonosta valkotasapainosta. Eteisen valoyhdistelmä energiaa säästävää ja tavallista hehkulankaa oli kameralleni liikaa. Otan jossain vaiheessa päivänvalossa parempia kuvia jotta mustan värin hieno sävy näkyy oikein.) 
Ja tosiaan kauniin mustahan tuolista sitten tuli. Maalia piti ohjeen mukaan laittaa useita ohuita kerroksia, mutta onnistuin silti saamaan aikaan pienet valumat (onneksi huomaamattomaan paikkaan), muutoin maalaaminen oli helppoa kuin mikä, eikä tavaraa mennyt kuin puoli tölkkiä. Ainoa suurehko miinuspuoli maalissa oli sen karmaisevan pyörryttävä haju. Itse maalasin autotallissa ovi auki ja silti piti välillä juosta pihalle ottamaan happea kun alkoi päässä vipata. Mutta oli se silti pienen huippauksen väärti, tuolistahan tuli hienompi kuin ikinä.

And the chair is black. The painting was easy as expected but the smell of the paint was too much even for me. But even with a little dizziness I'm happy with the result. The chair looks better than ever. And it seems to be very durable, I tried to scratch the surface with my fingernails and it didn't scuff at all.

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan upea, sopisi myös meille :)

  VastaaPoista
 2. Että voi olla hyvän näköinen, arvaa harmittaako minua että annoin pois nahkatuolin, joka oli vihreätä nahkaa ja takaa vielä napeilla kiinni laitettu. Koska ajattelin että se ei sovi mustavalkoiseen sisustukseeni....olisinpa tiennyt tämän nahkanvärjäyksen silloin !!!

  VastaaPoista
 3. Jes, jes...aivan upeenmahtava...ihanaa kun ihminen keksii kaikennäköistä ja sitten on viellä olemassa sinunlaisia jotka osaa ja hoksaa niitä keksintöjä valjastaa!!!
  Olehan ylpeä saannoksestasi, nasta ku mikä;)
  -Sari-

  VastaaPoista
 4. Hieno tuoli ja ihana blogi! Rintmamamiestalon remppa ja sisustusjutut kiinnostaa! :) T. Uusi lukijasi

  VastaaPoista
 5. wow- tosta tuli mielettömän ihana!

  VastaaPoista