tiistai 16. elokuuta 2011

Toinen lasilahja

Sain siskolta koiranhoitopalkaksi kauan himoitsemani karhulan viiden litran lasiastian. Juuri kun iloitsin siitä että omistan melkein kaikki olemassaolevat koot näitä ihannepurkkeja menin ja mäiskäytin rikki kymmenen litran vastaavan. No sirpaleethan tuovat onnea ja varmaan tässä tapauksessa oikein paljon onnea kun oli niin arvokas purkki.

My sister gave me a beautiful  5 liter glass jar as a payment of taking care of her two little dogs. Just as I was happy to own almost all of the sizes of this particular jar I accidently broke the biggest one (10 litres) I had.

6 kommenttia:

 1. Karhulan lasiastiat ovat hienoja. Harmi tuo kymmenlitraisen kohtalo, mutta onnea on ainakin tiedossa :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei :( On se varmaan ollut melkonen jysäys kun sellanen on särkynyt! Sääli. Mutta onneksi sait Siskoltasi tuon hienon viisilitraisen. Hih, mitenkäs, kun lasista pidät, kolahtaako ne Riihimäen hillopurkit suhun?

  VastaaPoista
 3. Piipero, nekö sylinterin muotoiset lasikannella olevat vai mitä hillopurkeilla tarkoitat?

  VastaaPoista
 4. Meidän äidillä on noita kaksi niitä aina vaivihkaa kyselen mutta tykkää itsekin, pöh.

  Aikanaan ostin noita isoja kannellisia Riihimäen purkkeja, silloin ne eivät maksaneet ihan vielä hirveitä. nyt kirpputoreilla on monenelaista pyyntöä, useinmiten sellaisia että en maksaisi, mutta joka kerta hipelöin että josko kuitenkin...

  VastaaPoista
 5. :/ Se oli varmaan freudilainen käsistä lipsahdus - alitajuisesti ehkä haluat vaan metsästää sitä yhtä puuttuvaa mieluummin kun katsella täyttä kokoelmaa!

  VastaaPoista
 6. Voi ei, harmillista.
  Karhulan lasipurkit ovat ihania.
  Kaunis on tuokin koko minkä sait:)

  VastaaPoista