lauantai 6. elokuuta 2011

Lasilahjoja

Sain ystävältä lahjaksi iskemättömän paketillisen keräämiäni Pub-laseja. Nyt on kokoelmassa jo viisitoista kappaletta. Ainoaksi ongelmaksi taitaa muodostua se etten välttämättä raaski ottaa näitä laseja ikinä pakkauksestaan pois...

A friend of mine gave me a full vintage package of Pub-glasses that I collect. I only fear that I wont bear to ever take these out of the cartoon.

9 kommenttia:

 1. Heippa! IHANA blogi, kirjauduin heti lukijaksi! terveisin romulyyli-riitta.

  VastaaPoista
 2. Niinpä.... lasit ovat vielä arvokkaampia, kun ne ovat alkuperäisessä pakkauksessaan. Ja toisaalta on sitten ihan hassua pitää laseja pakkauksessa koska käyttöön ne on tarkoitettu :) Ymmärrän dilemmasi.

  VastaaPoista
 3. Minä sanoisin, että pidä ne pakkauksesa. Sitten kun teillä on aihetta sellaisiin juhliin, joissa on yli 10 vierasta, niin on juuri täsmälleen mainion oikea hetki avata "uusi" pakkaus laseja. Sopiva aihe juhliin voisi olla esim. lämmin elokuinen ilta

  VastaaPoista
 4. Hei! Käy kurkkaamassa blogiani, siellä on Sinulle jotakin :)

  VastaaPoista
 5. Ohhoh mikä löytö! :D Uskomatonta että pakkauskin on vielä tallella.. voi että!

  VastaaPoista
 6. Voi! Muistan, että vanhemmillani oli joskus näitä laseja myös!

  VastaaPoista
 7. Löysin tänään samaa sarjaa olevia laseja mutta pienempiä. Nämä ovat kait virallisesti liköörilaseja.

  VastaaPoista
 8. miltä vuodelta nuo on??

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, tietääkseni tätä sarjaa alettiin valmistaa 1978. En tiedä koska valmistus lopetettiin joten en osaa arvioida sen tarkemmin miltä vuodelta nämä lasini ovat.

  VastaaPoista