maanantai 3. tammikuuta 2011

Kun aikaa on

Joulunpyhinä oli sopivasti aikaa ja inspiraatiota tehdä vihdoinkin nukkekotiin oikea ruokapöytä ja tuolit. Olin ajatuksissani tehnyt tuosta keittiöstä hieman samankaltaista kuin elokuvassa "Hiljaiset Sillat" ja olikin päivänselvää millainen kalusto taloon tulisi. Pari päivää uutterasti sahaten, liimaten, maalaten ja hioen syntyi melkeinpä hienompi kalusto kun osasin kuvitellakaan. Samaan inspiraatioon tein vielä mustan seinäpuhelimen, niinkuin elokuvassakin on.

During christmas holidays I finally had time to do new kitchen dinette to my dollhouse. Can you see it resembling the kitchen in the movie "the Bridges of Madison County"? I even made the black wall mount phone too.

12 kommenttia:

 1. Siulla on ihan käsittämättömän hieno nukkekoti!Into minimaailman luomiseen olis itselläkin,käyttämäsi materiaalit kiinnostaa kovasti.Esim. kuinka teit tuon puhelimen?Ja mistä nuo hienot asukkaat on ostettu?Pikkuhiljaa keräilen rekvisiittaa,aion siis tehdä talon jolla tyttö saa aikanaan leikkiäkin,ensin vähän simppelimmällä sisustuksella ja iän myötä pienempää ripellystä.Ja ellei neiti kiinnostu niin teen sitten itselleni :) Tyttö on puolivuotias ja miulla on koossa kaksi mattoa,lasipurkki ja pipareita taloon mutta onneks tää harrastus saakin viedä aikaa.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa. Kuulen jo mielessäni puhelinkeskustelun. Sun pitää vielä väsätä sellainen auton ikkunassa roikkuva rukousnauha johonkin...

  VastaaPoista
 3. Oooo, miten ihana. Se pikkuinen muistivihko puhelimen vieressä ja juomakori nurkassa ovat mahtavia pisteitä ii:n päällä.

  Hanna

  VastaaPoista
 4. Voi mahoton kuinka upeaa jälkeä, en pysty käsittämään kuinka joku saa tehtyä noin pientä ja siistiä - mahtavaa!!!

  VastaaPoista
 5. Rimpsukaisa, Puhelin on tehty puusta, puukitistä, cernit-massasta napista ja kolmesta barbiepuhelimen raadosta. Asukkaat ovat vanhoja barbeja, nainen on vanha Petra. Vartalot olen vaihtanut nivellettyihin. Amerikan Ebay on hyvä ostopaikka tällaisille.

  Marianne, ehdottomasti pitää joo.

  Hanna, se juomakori on muuten pullonavaaja :-)

  SalSaDesign, tuo on barbietalo, joten ei niin hirveän pientä tarvitse pipertää. :-)

  VastaaPoista
 6. Tää on kyllä aivan uskomaton!!
  Ennenku näin tekstiä tuli heti mieleen hiljaiset sillat!
  -Tiina

  VastaaPoista
 7. Upea kalusto, nukkis on jotenki saanut erilaisen ilmeen. Ihanaa kun ovat nostalgisia tutuilta vuosikymmeniltä.

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno koti.
  Arvaa mitä,alitajuntaani kerkesi juuri tulemaan Hiljaiset sillat mieleen kuvista,ennen kuin luin sitä.Sitten tuli vain se olo,että tiesinhän minä.Hyvin pääsit siis tavoitteeseen.

  VastaaPoista
 9. Minä en voi ymmärtää, miten teet noita! Katselin kuvat ja ajattelin, että onpa hän makeen pöydän jostain ostanut. Upeeta työtä!

  VastaaPoista
 10. Ai ihanaa, nukkekotikuvia pitkästä aikaa! :) hieno fiilis noissa kuvissa! Jos voi esittää toiveen, niin tekisitkö joskus sellaisen fotosarjakuvan nukkekodistasi? :) nuo kuvat kun niin houkuttavat leikkimään :)

  VastaaPoista
 11. S, teen fotosarjiksen ehdottomasti jossain vaiheessa :-)

  VastaaPoista