torstai 11. toukokuuta 2023

Siellä on aita

Tänään sain aidan rakenneltua loppuun hyvissä ajoin vaikka jouduinkin sen eilen rakennetun vielä kertaalleen purkamaan, kun päätin lyhentää niitä lautoja ja leikata myös yläosat vinoon samalla. Nyt on sormet täynnä tikkuja ja pieniä haavoja, mutta en voisi olla tyytyväisempi. Onni on yhtä iso kun noilla päivää paistattelevilla koirilla, vaikkakin ihan eri syystä, nämä kun ovat pääosin tänään vain laiskotelleet sillisilmineen tuolla.

Laitoin malliksi tuonne nuo kalusteet markkeeraamaan tilantuntua, sitä kun ei kameran linssin läpi samanlai huomaa kun luonnossa. Näyttää varsin tilavalta vaikka tila ei ole kasvanut kun reilut 60cm, sen kesäkeittiön syvyyden verran. Aita myös näyttää hurjan isolta, vaikka se on paljon matalampi kun se kesäkeittiö korkeimmalta kohdaltaan oli. Mutta olen hurjan innoissani tuosta tilasta nyt, tuntuu kun olisi ihan uusi maailma tuossa.

Parhautta on myös kuinka siistiltä nyt näyttää kasvihuoneen ikkunoiden läpi kuvatessa. Ei tarvitse enää miettiä miten kuvaa, niin ettei se vino hökötys liikaa näy, kun nyt näkyy sen sijaan vain nätti suora aita. 


Aamusta päätin aidan väriksi saman kun kasvihuoneen seinissä. Se oli lopulta helppo päätös kun tajusin, että kaikki meidän pihan poikki kulkevat aidat ja portit on juuri sillä sävyllä maalatut. Pysyy tyyli yhtenäisenä, kun tämäkin sillä samalla sitten maalataan. 

Ja nyt olen niin innoissani tästä, ettei lainkaan edes haittaa nuo sivusta sojottavat laudanpätkät (en tehnytkään niin pitkälle kun aluksi suunnittelin) ja maata vasten tuettu tolppa tuolla. Ne kerkiää korjailla sitten, kun tämä on ensin maalattu ja pääsen kunnolla fiilistelemään miltä tässä näyttää. 

The fence is up and I couldn't be happier. Now I just need to paint it to properly see how this turned out. I believe it will be so much better than I ever imagined, cause it looks so perfect already.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti