tiistai 23. toukokuuta 2023

Pikkupöydän uusi kansi

Tarvitsin takapihalle kahden isomman puutarhatuolin kaveriksi pöydän, mutta minulla ei ollut kun yksi vanha Ikean rimpula, joka oli justiinsa vähän liian siro ja kaiken lisäksi siitä oli ikävästi taipuneet nuo kansilaudat, niin ettei sen päällä juur mikään pysynyt suorassa. Onnekkaasti olin ottanut yhden ystävän roskakuormasta männä kesänä talteen ison puutarhapöydän kannen ja nyt muistin sen, kun tuli idea vaihtaa tuohon pikkurimpulaan vähän vahvemmat kansilaudat.

Joten ei muuta kun saha kouraan, iso kansi palasiksi ja uutta askartelemaan tuohon pikkupöydän jalkaan.

Eikä siinä sitten kauaa ottanut, kun uusi kansi oli paikoillaan ja sahattu muotoonsa. Vähän piti ensin vaan suunnitella, että miten nuo laudat istuisivat kivoiten ja millainen koko ja muoto olisi paras isojen käsinojallisten tuolien kaverina. Päädyin vähän pitkulaiseen muotoon ja koskapa laudat riittivät just eikä melkein niin, että kulmista lähti viisteet pois, oli lookki sillä selvä sitten.

Ja nyt on pöytä just sopiva pari nojatuoleille, ei liian iso eikä liian siro vaan just passeli. Parhautta myös se, että tuo kulahtaneisuus pöytälaudoissa on ihan samaa sävyä kun tuoleissakin, niin sopii aivan täydellisen hyvin yhteen nämä nyt. Ei tarvitse kun kantaa ne takapihalle ja laittaa se toinenkin tuoli esille pöydän toiselle puolen niin saan tästä hyvän kahvittelukaluston sinne.

Had this very shabby little Ikea table that was just too little and the top boards had bent. I also had  a large table top that I had salvaged from a friends skip load and combining the two together made a perfect little table for my robust garden chairs. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti