keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Onni on ystävä joka osaa

Kun itsellä on siinä peukalo keskellä kämmentä, että saisin siemenistä mitään kasvatettua on hyvä, että omaan sellaisen ystävän, jolta tuo homma luonnistuu. Nyt on kasvihuoneessa kesäkelejä odottelemassa aimo lasti kaikenlaista ihanaa, jotka hän on minulle äärimmäisessä ystävällisyydessään kasvatellut. Oi onnea! 

On auringonkukkaa kolmea eri lajia, tsinnioita, kehäkukkaa, silkkiunikkoa, aitoelämänlankaa ja pari tomaattia ja yhtä kukkasta jonka nimeä en millään muista, mutta onneksi tiedän minkä näköinen siitä tulee (ja onneksi kaikki taimet on merkattu!).

Nyt en malttaisi odottaa, että pääsen nämä täältä kasvihuoneen suojista pihalle istuttamaan, kiirekin alkaa jo osalla olla päästä tilavampiin asuntoihin pikkuruukuistansa. Mutta vielä on luvattu niin kylmiä öitä, että odotellaan nyt viikonlopun yli ainakin ja sitten jos alkaisi se kesä sieltä tulla niin ettei näitä kaikkia tarvitsisi enää ruukuista toisiin siirrellä vaan saisin suoraan omille paikoilleen jo osan laittaa.
 
A lovely friend of mine grew me some summer flowers and tomatoes to put in my garden. How wonderful to have a friend like that!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti