sunnuntai 19. helmikuuta 2023

Peilinmuotoinen reikä

Maalaa täräytin heti eilisellä tämän kirppispeilin ennen kultaisen kehyksen kauniin harmaanvihreäksi ja voi et, kun siitä tuli heti niin paljon ihanampi. Sain ajatuksen maalata se samaan henkeen kun ostelin aiemmin tuonne ne pussilakanatkin, eli sävytin maalin niin tarkkaan makuuhuoneen tapettiin sopivaksi, että lopputulos näyttää melkein kun seinässä olisi vain peilinmuotoinen reikä ja se on ihan mielettömän kiva noin!

Käytin maalina tätä Rust-oleumin kalustemaalia sävynä Bramwell, johon lirautin sekaan ihan vähän Winter Grey -sävyä, jotta lopputuloksesta tuli vähän vähemmän heleä ja sain sen sopimaan tuon mallina olleen tapetinpalan vaaleamman vihreän kanssa lähes täydellisen hyvin yksiin.

Peili sopii nyt niin mitoiltaan, muodoltaan kun väriltäänkin aivan täydellisesti makuuhuoneen pikkusenkin yläpuolelle ja tekee siihen erittäin hienostuneen fiiliksen. Tykkään, että värinvaihdoksen myötä ennen vähän mauton peili muuttui nyt todella tyylikkääksi, se mikä ennen kirkui hitusen kitchiä on nyt harmonisen kaunista.

Minusta on niin kiva leikkiä tässä huoneessa noilla väreillä ja laittaa esille tapetin kanssa samanmoisia vihreitä ja toisaalta myös samanhenkistä vastaväriä, johon nyt osui kivasti myös tuo vasta hankkimani vähän lilertävä merisiilin luuranko. Olen myös erittäin mielissäni siitä, että tämä suht heräteostoksena hankittu peili osoittautui näin täydellisen sopivaksi tänne makuuhuoneeseen, eikä tarvinnut jäädä miettimään, että meniköhän nyt rahat vain hukkaan... Ei kyllä todellakaan mennyt!


So I painted this mirror that used to be golden to a pretty greyish green and it fits the bedroom wall so well it almost looks like there's a hole to another world now. And I just love, love, love it! It turned out so stylish and pretty and it really elevates the vibe there so much that even with this gloomy winter light it looks so soft and inviting there.

2 kommenttia:

  1. Hei. Olen seurannut blogiasi muutaman vuoden ja odotan uusia postauksiasi suurella innolla.
    Blogisi ja sisustustyylisi innoittamana ostin Torista seinävitriinin ja maalata hurautin sen oliivinvihreällä kalkkimaalilla. Vahaa pintaan ja täydellistä tuli!
    Yleensä maalausprojektini ovat olleet harmaita tai valkoisia, mutta sinun ihanat sävyt innoittivat oliivinvihreään.
    Kiitos piristävistä blogistasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa, että olet löytänyt täältä innoitusta, kiitos kommentistasi, mieltä lämmittää <3

      Poista