tiistai 29. marraskuuta 2022

Tänä jouluna porstuassa

Porstua alkaa olla jo kivasti joulufiiliksissä, kun lisäsin sinne tänään vähän koristeita ja kynttilöitä. Olen tänä vuonna tehnyt kynttilöiden polttamisen itselleni helpoiksi, sillä kaikki ovat paristokäyttöisiä ja ajastimella toimivia. Ei tarvitse siis yhtään täällä muistaa käydä mitään sytyttelemässä tai sammuttelemassa, kaikki hoituu itsekseen, kun vaan paristoja muistaa joskus käydä vaihtamassa.


Mukavaa kun kaupoista löytyy jo huimasti erimallisia ajastimella olevia kynttilöitä, niin saa jokaiseen lyhtyyn ja jalkaan juuri sopivat, eikä tarvitse itse enää soveltaa. Myöskin ikkunan iso kranssi on ajastimen takana ja syttyy ja sammuu kynttilöiden kanssa samaan aikaan.

Tänään kaikki oli kuvausta varten päällä jo valoisalla, mutta oikeasti tuolla tuikkii vasta kun aurinko on jo painunut mailleen. Niin ihana tulla iltasella kotiin, kun porstua kimmeltää tunnelmallisesti talvi-illassa.

Oli hauskaa somistella tilaa ja miettiä, että mitä jouluista sinne laittaisi. Päädyin lyhtyjen ja kynttilöiden lisäksi kaikenlaiseen vihreään, kuten noihin sammalkoristeisiin ja aitoihin havuihin. Päätyipä sinne yksi taannoin tekemäni kranssikin.

Tykkään kun siellä on sulassa sovussa joulukoristeiden kanssa mattopiiskat ja linnunruoat, asiat joita kumminkin tässä jatkuvasti tarvitsee. Kumisaappaat ja puutarhatyökalut piilotin kuitenkin kaappeihin, ettei, nyt ihan vallan somistetulta siivouskomerolta näytä tämä tila..


This years Christmas deco in my porch. All the lights and candles have a timer so I don't have to worry about anything (except to change the batteries once in a while).

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja tunnelmallinen joulusisustus <3 Ihania yksityiskohtia <3 Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanan tunnelmallinen tila ❤! Mä tein myös aikoinani sun ohjeella noita kauniita kestokransseja ja onnekseni tein koskapa pian sen jälkeen poistuivat myynnistä ne fejkat viherkasvit Ikeasta. Kiitos ohjeesta ja odottelen lisää kuvia 🥰.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, joo nuo tuon ikkunassa olevan kranssin fejka-oksat oli kyllä kaikista kauneimmat, harmi kun Ikea poisti ne niin pian valikoimistaan ja korvasi rumemmilla.

   Poista
 3. Kauniin ja niin seesteisen näköinen tila ja kuitenkin sen oloinen , että se on osa elämää eikä vain rekvisiittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä juuri, kun elävässä käytössä onkin :) Kiitos kehusta!

   Poista