keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Puuhelmistä joulumarkkinoille

Viime Parolan aseman joulumarkkinoilla (vuonna2019) möin loppuun kierrätetyistä puuhelmistä askartelemani helmirenkaat, mikä harmitti kovasti mieltä, kun kaikille ei riittänyt. Tein niitä heti seuraaville markkinoille valmiiksi muutaman lisää, mutta markkinoitahan ei sitten pariin vuoteen tullut sattuneesta syystä. Ne ovat vielä varastossani ja tulevat myyntiin tämän vuoden joulumarkkinoille niitä kaipaaville ja tein niille tässä vähän lisää kavereita hieman erilaisista, mutta yhtä lailla kierrätetyistä puuhelmistä.

Nämät on siitä kivoja helmiä, ettei niissä ole mitään väriä pinnassa vaan halukkaat saavat ne itse vaikka maalata mieleisekseen tai pitää ihan vaan näin puulla. Näitä voi koristella lisää tai pitää ihan vaan simppelinä helmirenkaana koristamassa mitä vaan mihin sen voi ripustaa. Tein kahta kokoa näitä puunvärisiä, 50cm ja noin 36cm.

Ja tuota pienempää oli ihan pakko päästä myös itse vähän tuunaamaan joten maalasin myyntiin ja malliksi ihan vaan parit vihreällä ja kultaisella kalkkimaalilla, jotta on vähän osviittaa siitä mitä näille voi halutessaan tehdä. Tuli kyllä niin hellusen kivat näistä, että täytyy säästää ehkä pari myös itselle koristeeksi.

Lisäksi joulumarkkinoilta löytyy myös noita männä markkinoillakin olleita, juuttikoristeita, pienempiä helmitähtiä ja koitan, jos suinkin ehdin tehdä muutaman käpykranssin myös. 

Ai että kun alkaa jo kuume nousta päästä laittamaan sitä omaa myyntinurkkaa sinne asemalle sitten! Tulee samaan paikkaan kun viimeksi ja ihan yhtä runsas ja nätti tulee olemaan myös.

Made some recycled pearl ring ornaments for sale to the upcoming Parolan aseman joulumarkkinat.

2 kommenttia:

  1. Voi hitokat ku ei ole lähempänä omia hoodeja 🤩!

    VastaaPoista
  2. Olisipa ihana tuollainen sinivihreä (toisessa kuvassa sinertävä, toisessa vihertävä 🙂) vaikkapa ostaa verkkokaupastasi. Pienemmätkin voisi olla kivoja, vaikka 10 - 20 cm. Oletko koskaan harkinnut myydä muutakin kuin kylttejä?

    VastaaPoista