sunnuntai 8. joulukuuta 2019

Jouluporstua 2019

Pienessä, tähän aikaan vuodesta vilakassa porstuakaupassani on joulufiilis. Juhlavalo on taas sytytetty ikkunaan ja koristukset ja myytävät näyttävät kilvan hienoilta pienessä taivaanrannasta tulevassa auringonpaisteessa. 

Valikoimaa on vielä joulumarkkinoiden jälkeen hyvin saatavilla ja porstuakauppani palvelee joustavasti ajan varaamalla ihan jouluun asti, jos siellä joku haikailee nätä ihanuuksia pukinkonttiin saada. Sähköviestiä vaan tulemaan jos täällä mielii piipahtaa. Nyt on vielä melko hyvät varastot kulhoja ja pikkulautasia niitä mieliville, ennen kun taas loppuvat kesken ja kerkiän lisää tekemään.

Oliivipuu on nostettu pihalta talvehtimaan porstuaan, jossa se on viihtynyt toistaiseksi ihan hyvin. Kovimmilta pakkasilta nostan sen kyllä suojaan sisätiloihin, vaikka tämän pitäisikin se lähes kymmenen astetta miinusta kestää. Nyt se pimeimpinä päivinä taivuttelee tuolla oksiaan kohti portaikon ikkunasta kajastavaa kasvivaloa, vaikka luulisi tuossa sille olevan valoa tarpeeksi. Kertoo paljon siitä kuinka pimeää tässä on viime aikoina ollut. 

My little pottery shop in my porch has turned the Christmas light on and gone to a more festive mood. It's getting colder and colder inside there, but it's still open for business (if the clients have their gloves on). 

2 kommenttia:

  1. Ihana porstuakauppa! Ja hyvin oliivipuu näköjään siinä pärjää. Vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, puu pärjää joo vielä hetken, ennen kun se oikea talvi alkaa. Sitten on tässä täysin lämmittämättömässä ja eristämättömässä porstuassa sille liian kylmä. :)

      Poista