lauantai 26. toukokuuta 2018

Kirppislöytö kasvihuoneeseen

Piipahdin eilettäin Hämeenlinnassa ystävän kanssa perinteisellä kirppisturneella ja siltä reissultahan tuli tehtyä oikeinkin mieluisia löytöjä, joista ensinnä esittelen tämän; ihanan vanhan ja romurustiikkisen sairaalapöydän. Tämä ihanuus löytyi heti turneen ensimmäisestä kohteesta lempikirppariltani Suomen kasarmin aarteista, jossa se iski silmiini oitis ovelta. Tiesin välittömästi että minun piti ostaa se ja laittaa kesäksi tänne kasvihuoneeseen, jonne se sopiikin aivan täydellisesti.

Tällainen vanha ja ruostunut peltikaluste on kuin luotu yrttien ja muiden kesäkasvien sekaan kasvihuoneeseen. Mielessä siintää jo se josko tämän puhalluttaisi puhtaammaksi ja ottaisi sitten myöhemmin sisäkalusteeksi, mutta juuri nyt se on ihan täydellinen just näin ja just täällä.

Tuo Suomen kasarmin aarteet kirppis on muuten myös tulossa mukaan myymään aarteitaan tuonne Parolan aseman rompetorille ensi kuun yhdeksäs päivä. Sinne tulen myymään myös minä kirppisaarteineni, romppeineni ja käsin tehtyjen kippojen, kuppojen ja kylttien kera. Täytyykin tästä nyt lähteä penkomaan nurkat ja vintit ja laittaa teille pian kuvia siitä mitä kaikkea täältä myyntiin löytyykään. Palatkaamme siis siihen aiheeseen pian.

Did a very pleasant fleamarket tour with a friend of mine yesterday. Found all kinds of good, from wich this rusty and romantically beautiful vintage hospital bedside table is my absolute favorite. I got it from a place called Suomen kasarmin aarteet. ( It's my favorite fleamarket in this whole country. )
I just knew it would look good in my conservatory and as one can see, it really does.

1 kommentti:

  1. Kiva löyty:) Tykkään siitä tuollaisena ruosteisena, ja hyvin tuo näyttääkin sopivan ympäristöönsä<3

    VastaaPoista