lauantai 17. helmikuuta 2018

Lempinäkymä

Nyt kun tässä on viimeisen vuoden aikana saanut aika paljon pikkuremppaa aikaan keittiöön, on näkymä sinne työhuoneesta mielestäni yksi talon kauneimpia. Viime maaliskuussa asennettu liukukiskolla oleva ovi on ihana, sekä ulkoasultaan että käytettävyydeltään ja alkuperäisenä ovena sopii tänne tietenkin täydellisesti, vaikka avaussysteemi muuttuikin näppärämmäksi.

Ja marraskuussa rakennettu skafferi, joulukuussa rempattu keittiökaapisto ja tammikuussa askarreltu uusi jääkaappi tekevät tästä tilasta nyt niin harmonisen kauniin ja käytettävyydeltään ihan ylivoimaisen miellyttävän. Koko tyylin täydentää nuo uudet keittiötuolit, jotka olivat se ihan ensimmäinen keittön uudistus, joka polkaisi sitten muutkin käyntiin.

Aika hyvin muutamassa kuukaudessa muuttunut tämä huone kyllä, vai mitä?

My absolute favourite view inside this house is the view from the den to the kitchen. I love the barn door that we put there last march, the pantry I build last november, the kitchen cabinet reno I did last december and of course the new vintage icebox hack I did this january. Nad the whole chain of events started when I got the vintage wien chairs to my kitchen table last november.

12 kommenttia:

 1. Keittiönne on upea!

  VastaaPoista
 2. Tää on niin nättiä ❤️💕

  VastaaPoista
 3. Kaunista. Upea näkymä tosiaan! :)

  VastaaPoista
 4. Todella pidän tyylistä joka toimii rintamamiestaloa kunnioittaen täydellisesti. Keittiö on siitä vain 1 loistava esimerkki. Loistava blogi josta olen saanut mielettömän hyviä ideoita omaan samaan aikakauteen rakennettuun taloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tästä! Lämmittää mieltä todella tämä kommentti :-)

   Poista
 5. Aivan ihanan kodin ootta rakentaneet :)

  VastaaPoista
 6. Keittiösi on kyllä niin ihana ja toimivan oloinen lattiasta kattoon. Muutenkin on aina niin piristävää lukea blogiasi ja seurata sitä, miten tartut uusiin ideoihin ja toteutatkin ne vielä niin taidokkaasti ja hyvällä maulla.

  VastaaPoista