lauantai 3. helmikuuta 2018

Hassu pieni naulakko


Tämä on taas näitä hassuja ostoksia, mitä on tullut haalittua kun halvalla eteen on tullut. Ostin tämän männä kesänä kun olin ostelemassa keittiökaapiston osia eräästä vanhasta talosta, ajatuksella, että kun on niin hauska ja erikoinen ja maksoi vain vitosen. Jonkun joskus itse tekemä ja varsin huonosti maalaama, mutta ehkä juuri siksi niin kovin viehättävä.

Kotona mietin tälle paikkaa, mutten sitä heti keksinyt niin tuuppasin autotalliin. Siellä se sitten pölyttyi eiliseen asti kun yht'äkkiä keksin sen paikan.

Keittiössä tarvittiin kipeästi säilytyspaikkaa tälle vanhalle pikkukirnulle. Se ei mahtunut kaappeihin korkeutensa puolesta ja aina lojui jossain tiellä tasoilla. Kun keksin naulakon tuohon ikkunan väliin piskuisen kukkahyllyn tilalle, tuli samalla tilaa myös muillekin asioille. 

Samalla korjaantui minua jo pitkään häirinnyt asia ikkunoissa. Ne näyttivät silmiini roikkuvan vähän matalalla keittiökaappien kohotessa kattoon asti. Tämä uusi naulakkoviritys korjaa tuon virheen silmissäni, ja nyt ikkunat näyttävät olevan ihan hyvällä korkeudella.

I got this funny looking self made little coat rack last summer but didn't quite know what to do with it until yesterday.
I tried it between the kitchen windows to give me little extra storage and it actually works there really well.

2 kommenttia:

  1. On se söpö... johonkin pieneen nurkkaan varta vasten tehty...etkä edes maalannut uudelleen <3
    Keittiöstäsi on tullut super-ihana kaikkien muutosten myötä. Erityisesti skafferi on mieleeni!
    Terveisin Kirsi Maria

    VastaaPoista
  2. Symppis löytö, sopii hyvin paikalleen :)

    VastaaPoista