tiistai 28. maaliskuuta 2017

No nyt niitä saa taas

No nyt alkaa vihdoin astioita olla valmiina myytäväksi asti. On kippoa, kuppia, kaadinta ja vaikka mitä ihanuuksia taas tarjolla ja kaikki omin käsin muotoilemiani ja suunnittelemiani.

Paikka josta näitä voi tulla ostelemaan on lauantaina 8.4. What's cooking Helsinki -tapahtuman yhteydessä järjestettävä bloggaajien kirpputori klo 12-17. Osoite on Työpajankatu 2 rak. 1e, Helsinki. Olen siellä myymässä näitä sekä erinästä nurkkiini kertynyttä pääosin keittiöaiheista kirppiskamaa (niistä postausta myöhemmin).

Kannattaa tulla paikan päälle hypistelemään ja valikoimaan suosikkinsa, sillä näitä on tarjolla nyt vain rajallinen määrä. En toistaiseksi mielelläni myy postitse, koskapa astiat ovat kaikki vähän yksilöllisiä ja tykkään että on tärkeää että ostaja saa juuri omiin käsiinsä ja silmiinsä miellyttävimmältä tuntuvat.

Laitan tähän vähän osviittaa osasta kuvissa näkyvien tuotteideni hinnoista. Laitan näille kunnollisen ja kaikenkattavan hinnastopostauksen myöhemmin.

Yläkuvan korkea maljakko, suunniteltu sopivaksi kaupan yrttiruukun säilytykseen. Hinta 15€
Yläkuvan soijakuppi, halk. n. 8,5cm  7€.
Alakuvan iso kahvikuppi, vetoisuus noin 4dl  18€

Yläkuvan matala maljakko 10€
Pieni herkkukulho halk. noin 13,5cm 14€
Keskikokoinen kulho halk. noin 17cm 16€
Pikkulautanen halk. noin 18,5cm 14€

Ja se ylimmässä kuvassa alhaalla näkyvä kannu maksaa 28€ 

Kaikki astiani ovat konepesun, uunin ja mikron kestävää keramiikkaa. Lasitettu elintarvikekäyttöön.

Nähdään siis Helsingissä 8.4. Mukana kirppistelemässä kanssani ovat mm.


I finally have enough pottery ready to be sold. You can find me selling these at What's cooking Helsinki on saturday the 8th of April between 12-17. The address is Työpajankatu 2, building 1 e, 00580 Helsinki. There's a fleamarket and I'll make a post of the other stuff I'm planning to sell later.
Prices to my pottery shown here below the pictures.

15 kommenttia:

 1. Herrajjumala miten kalliita! Ymmärtäisi jotenkin, jos olisi nimekäs designeri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsityö maksaa, ei siinä tarvitse olla mikään nimekäs designer, että on oikeutettu saamaan vastinetta tekemälleen työlle. Nämä ei kuitenkaan tule mistään Kiinan tehtaalta ;--)

   Poista
 2. Ööö...olen ihan pöyristynyt edellisestä kommentista...ei kyllä arvosteta käsityötä yhtään...
  Nämä sinun astiat on ihan mielettömän kauniita ja rustiikkisia<3.

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen pöyristynyt tuosta ensimmäisestä kommentista. Käsityö tosiaan maksaa, kyllä sitä on kiva joku korvaus saada tekemästä työstä. Olet tehnyt taas niin kauniita astioita, harmi kun työt vievät tuona päivänä toisaalle. Onnea myyntiin ja kivaa kirppispäivää, olisi ollut hauskaa olla mukana, ehkä ensi kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ensi kerralla ehdottomasti. Olisi niin kiva vihdoin tavata sinutkin luonnossa :-)

   Poista
 4. Ei ole kalliita itsetehdyksi - sopiva hinta! Ihania ja kauniita! Minäkään en pääse paikalle, iloista päivää, mukavia kohtaamisia ja hyvää myyntiäkin! :) Saako näitä muualta/ Lahden seudulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Täytyy koittaa tulla jonnekin Lahden seudulle myymään joskus. :-)

   Poista
 5. Todella hienoja ja käsintehdyiksi edullisia. Harmi kun en ole siellä suunnalla tuolloin, lähtisi aika monta tuotetta mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Kalliitako? Käsityö vs. Kiinassa tai Thaimaassa tehdyt Iittalat, Arabiat, Marimekot... Tsemppiä savipajaan, joku on vaan kateellinen kun ei saa itse aikaiseksi kuin ikävää tekstiä! Paistaisipa aurinko kaikille, myös synkkämielisille. Yt. Sari

  VastaaPoista
 7. Olet kyllä taitava. Joskus koulussa sai kokeilla savitöitä ja vaatii kyllä aikamoista harjoittelua ennen kuin saa kupista kupin näköisen. Saatikka että saisi aikaiseksi useamman edes suurin piirtein saman näköisen. Onnea myyntipäivään!

  VastaaPoista
 8. Kauniita, kauniita ❤❤ ja hintakin käsityölle ihan kohillaan! Kattellaas jos joskus taas vaikka Parolan asemalla.. 😉

  VastaaPoista